survivor mı izledinSenin de neden benle uğraştığın belli oldu bana aşıksın zaar.
survivor mı izledinSenin de neden benle uğraştığın belli oldu bana aşıksın zaar.
Ay imdat kurtarın bundan beni saplantılı şey.survivor mı izledin
Dondu kaldı.Beter ol yaa surata bak
Doğa’yı mumla arayacak.Görkem Pink’i purple haline getirecek.Alev merdivenden attığında niye ölmedim diye pişman olur inş.
Senin kocaların sokağın başından kuyruğa girmiş.bu arada senin niye fatih fatih diye tutturduğun anlaşıldı ; adam 2 yılda 3 kere evlendi aynı senin gibi rekortmen bu konuda
AjahahaahahSenin de neden benle uğraştığın belli oldu bana aşıksın zaar.
Bu sezon dizilerin yan roldekileri parlatma çabaları şaka mı?Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm 1. Fragman | “Bu evdekiler o lafları tek tek sana yedirir!”
Onlarda ekmek yemesin mi ?Bu sezon dizilerin yan roldekileri parlatma çabaları şaka mı?
Başroller dururken onlar kim de yesinler?Onlarda ekmek yemesin mi ?
Görkem ünalları yok et bacımKızılcık Şerbeti 58. Bölüm 1. Fragman | “Bu evdekiler o lafları tek tek sana yedirir!”
Senarist komedi programından senaryo çalmaya başlamışDönüp dolaşıp yine Nursema dramına mı geldik?
Yazacak bir şey bulamayınca sosyal medya olaylarına gönderme yapanlar programı izleyip oradan da bir şeyler almışlardır, hiç şaşırmam.Senarist komedi programından senaryo çalmaya başlamış
Kız sen ve @serhatt bu ilanı kaçırmazdınız yaşlandınız sanırım @Angelica @offensive @Hobbit @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @Dosi @Ahmed @Zeyno @ozmoturk @AseratYazacak bir şey bulamayınca sosyal medya olaylarına gönderme yapanlar programı izleyip oradan da bir şeyler almışlardır, hiç şaşırmam.
Pembe'nin deyimiyle " it kılıklı " Umut'a da böyle sevgili yakışırdıKız sen ve @serhatt bu ilanı kaçırmazdınız yaşlandınız sanırım @Angelica @offensive @Hobbit @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @Dosi @Ahmed @Zeyno @ozmoturk @Aserat