Çatla turşu.
Heyatım hangi ilacı kullanıyon 😱Çatla turşu.Senin hakkından yalnızca ben gelebiliyorum ve bu da aşırı hazz veriyor.
![]()
![]()
Senin kullandığını kullanmadığım kesin.Heyatım hangi ilacı kullanıyon 😱
Heyatım hangi ilacı kullanıyon 😱
Çarpığın kullandığı ilaçlar: obezite önleyici Orlistat adlı ilaç ve cinsel güç için exdenta ilacı.Senin kullandığını kullanmadığım kesin.![]()
oruç tutmuyoruz seküleriz allahım sana şükürler olsun #DoğGir #KızılcıkŞerbeti #SılaTürkoğlu #KaanTaşaner https://t.co/wIbFqDfAXD pic.twitter.com/SI7ayuVr9D
— mel 💋🐾 (@missmoroccana) March 28, 2024
Gözümden düştü...
oruç tutmuyoruz seküleriz allahım sana şükürler olsun #DoğGir #KızılcıkŞerbeti #SılaTürkoğlu #KaanTaşaner https://t.co/wIbFqDfAXD pic.twitter.com/SI7ayuVr9D
— mel 💋🐾 (@missmoroccana) March 28, 2024
Oruç tutmuyor. :/Sebep? 😱
Oruç tutmuyor. :/
Cüneyt Özdemir, Dilberay ile arasında geçen ‘Zorunda mıyım?’ diyaloğunun NFT olarak satışa çıkardı. NFT şu anda ‘Zorunda Miyim’ ismiyle Opensea platformunda yayında. pic.twitter.com/xx8vVX2VKS
— NFT’world (@nftworldtr) March 15, 2022
Evet.Cüneyt Özdemir, Dilberay ile arasında geçen ‘Zorunda mıyım?’ diyaloğunun NFT olarak satışa çıkardı. NFT şu anda ‘Zorunda Miyim’ ismiyle Opensea platformunda yayında. pic.twitter.com/xx8vVX2VKS
Cüneyt Özdemir, Dilberay ile arasında geçen ‘Zorunda mıyım?’ diyaloğunun NFT olarak satışa çıkardı. NFT şu anda ‘Zorunda Miyim’ ismiyle Opensea platformunda yayında. pic.twitter.com/xx8vVX2VKS
Fatih bu gidişle size kalacak seveni yok
Daha iyilerini hak ediyorum.Fatih bu gidişle size kalacak seveni yok
Fatih bu gidişle size kalacak seveni yok
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) March 29, 2024
Alev merdivenden attığında niye ölmedim diye pişman olur inş.Beter ol yaa surata bak![]()
bu arada senin niye fatih fatih diye tutturduğun anlaşıldı ; adam 2 yılda 3 kere evlendi aynı senin gibi rekortmen bu konudaDaha iyilerini hak ediyorum.![]()
Alev merdivenden attığında niye ölmedim diye pişman olur inş.![]()
Senin de neden benle uğraştığın belli oldu bana aşıksın zaar.bu arada senin niye fatih fatih diye tutturduğun anlaşıldı ; adam 2 yılda 3 kere evlendi aynı senin gibi rekortmen bu konuda![]()