Konseyi uzun tutacak demek ki zaten Gizem in durumunu açıklayacaktu bugün belki konuya girer konseydeTV8 bugün 20:00 - 22:48 arası hiç reklam vermedi, inanamıyorum.
------
Nefiseye helal 6 da 5 yaptı
Kazanırsa 7 de 6 olavak
Konseyi uzun tutacak demek ki zaten Gizem in durumunu açıklayacaktu bugün belki konuya girer konseydeTV8 bugün 20:00 - 22:48 arası hiç reklam vermedi, inanamıyorum.
Konseyi uzun tutacak demek ki zaten Gizem in durumunu açıklayacaktu bugün belki konuya girer konseyde
------
Nefiseye helal 6 da 5 yaptı
Kazanırsa 7 de 6 olavak
Damla, Nefise, Yunus Emre oynamadı ; hakanla Berna oynamayacak gibiydi oradan döndürdülerNeler oldu özetle bakım bana
Damla, Nefise, Yunus Emre oynamadı ; hakanla Berna oynamayacak gibiydi oradan döndürdüler
2 kadın kaldı 2 takımda da
Ogesu ve yunus emre tartıştı
Nefise 11 sayının 5 ini aldı
Seda yine söyleniyor kaybedince
Şu anlık böyle :C
Nefise günlük oyun rekorunu kırdı gibiSağol cnm benim Seda insanı uyuz eder ya
Kanka Berna profesyonel ilgi alanı dansta bile yarışmayı kazanamadı. Fazla hayal kurmamanı tavsiye ederim.Birleşmede Adele'in şarkısını söyleyerek Aleyna'yı oraya da gömeceğiz. Bu daha başlangıç dermişim.
Hem yağmur hem Gizem diskalifiye oldu sakatlıktan 😱
Bu yüzden üst üste iki hafta erkek elemesi olacakmış…Hem yağmur hem Gizem diskalifiye oldu sakatlıktan 😱
Kötü olmuş iki kere erkek elemesi olacakmış
Yaman ve hakan gidici o zaman ya da yaman ve SercanBu yüzden üst üste iki hafta erkek elemesi olacakmış…
Yaman ve hakan gidici o zaman ya da yaman ve Sercan
Yaman, Yasin ve Berna elenir gibi birleşme öncesi.Yaman ve hakan gidici o zaman ya da yaman ve Sercan
Bence 2 erkek gidince birleşme olur, 8 nisan birleşme partisi deniyordu bence 2.erkek gidince birleşme partisi olurYaman, Yasin ve Berna elenir gibi birleşme öncesi.
Acun bu sene Yunus Emre ve Nagihanı eleyemez, yoksa reyting 6 dan 3-4 e düşer her şey serbest onlaraYunus Emre’nin yaptıklarına bakalım.
- Berna’ya ağza alınmayacak belaltı laflar söyler.
- Aleyna’ya eşi konusunda laf sokar ve eşini de zor duruma düşürür.
- Damla’nın sakatlığıyla dalga geçer.
- Her oyun birilerine saldırır.
- Acun Medya çalışanına bağırır.
- Sonra tahriğin arkasına sığınır.
Reytinge katkısı büyük haklısın, ben de izlerken zevk alıyorum eskisi kadar olmasa da. Artık hak hukuk aramıyorum bu yüzden yarışmada.Acun bu sene Yunus Emre ve Nagihanı eleyemez, yoksa reyting 6 dan 3-4 e düşer her şey serbest onlara
Berna, Rio'ya gitmişti? Aleyna gidememişti? Sözde starımız.Kanka Berna profesyonel ilgi alanı dansta bile yarışmayı kazanamadı. Fazla hayal kurmamanı tavsiye ederim.
Birleşme ne zaman? 12 erkek, 7 kız kalmış diyorlar. Doğru mu?Yaman, Yasin ve Berna elenir gibi birleşme öncesi.
Berna zar zor gitmişti. Ayrıca olay Aleyna’nın gidip gitmemesi değil Berna’nın kendi alanında yarışmayı kazanamamış olması.Berna, Rio'ya gitmişti? Aleyna gidememişti? Sözde starımız.