Aaaa sana her gün uyguladığım tarife.
Aaaa sana her gün uyguladığım tarife.
Ne ara kaynanam olmaya karar verdin, sen kısır değil miydinAaaa sana her gün uyguladığım tarife.![]()
Evlat edinmiştir veya yumurtaları bağlatmıştır.Ne ara kaynanam olmaya karar verdin, sen kısır değil miydin![]()
Iyyyy ne safozsun be had bildirme manasında dedim.Ne ara kaynanam olmaya karar verdin, sen kısır değil miydin![]()
Evlat edinmiştir veya yumurtaları bağlatmıştır.![]()
@Hobbit ten sonra 12.melun da tiktak grubuna geçmişIyyyy ne safozsun be had bildirme manasında dedim.![]()
Tiktak grubunda hiç olmadım.@Hobbit ten sonra 12.melun da tiktak grubuna geçmiş![]()
Senin başını çektiğin grup mu?@Hobbit ten sonra 12.melun da tiktak grubuna geçmiş![]()
Burada senaryoyu ben yazıyorum sus senSenin başını çektiğin grup mu?![]()
İlk bölümde dizileri yayından kaldırılan senarist sen misin?Burada senaryoyu ben yazıyorum sus sen![]()
Yooo Bnm senaryolar yasak elma kadar sürüyorİlk bölümde dizileri yayından kaldırılan senarist sen misin?![]()
Aaa rüyanda ancak.Yooo Bnm senaryolar yasak elma kadar sürüyor![]()
Kuz senin 7 kocalı hürmüz Senaryonu yıllardır yazıyorum, reytingi de var halaAaa rüyanda ancak.![]()
Bu masallara inanan yok ayol geçti senin devrin artık karta kaçıp bayatladın.Kuz senin 7 kocalı hürmüz Senaryonu yıllardır yazıyorum, reytingi de var hala![]()
Oruçtan açlık başına vurmuşBu masallara inanan yok ayol geçti senin devrin artık karta kaçıp bayatladın.![]()
Henüz dünkü bölümü izlemedim.Aysel'i bu kadar pasifize etmek doğru mu? Aysel yaklaşık bir 6/8 bölümdür Melisa ile sahneleri daha fazla. İzleyici açısından bir reyting getirisi var mı onu bilemem. Melisa'nın hikaye olarak bir getirisi var mı o da meçhul? @Dosi
@xemrexxx çok çekmesin kopar maazallahSenin başını çektiğin grup mu?![]()
Hep grup üzerinden gidiyorsun. Adrenalin lazım.Burada senaryoyu ben yazıyorum sus sen![]()
Dizileri ölü doğum gibi.İlk bölümde dizileri yayından kaldırılan senarist sen misin?![]()
Aaa rüyanda ancak.![]()
Nerede yayınlanıyor ? Ayıplı sitelerde mi ?Kuz senin 7 kocalı hürmüz Senaryonu yıllardır yazıyorum, reytingi de var hala![]()
Sahur vaktinde olup daha yeni yemek yemem dışında bir sorun yok.Oruçtan açlık başına vurmuş![]()
Bu spoiler konusunda ne yapacağım bende bilmiyorum. Başlıklar daha mı farklı olsa yada dizi yayınlandıktan 24 saat sonra mı konu açılsa nasıl olur acaba? Sadece bir fikir benimkisi.Henüz dünkü bölümü izlemedim.
Caner Topçu konusunun başlığından spoi yedik, hikayesinin artık bittiği hakkında. Umarım abisi tarafından yanlışlıkla öldürülme sahnesi çekilmemiştir. Fragmanda kavgaları vardı. Telefonda konuştuğu kimdi çözüldüğünü umuyorum.
Melisa sahneleri dizinin komedi kısmını karşılıyor ve bu da en iyi Aysel ile yapıldığı içindir. Şu an Şebnem’in başka düşmanları olduğu için o kısımda durgunluk vardır.