NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Son çıkan haberler :

Hudutsuz Sevda NOW'un en erken yeni sezon izni alan diziymiş, yani bizler burada boşuna yangın çıkardık 😂 Öte yandan aldığımız duyumlara göre, Bahadır Özdener unutulmayacak bir sezon finali hazırlıyormuş, dizinin sezon finali şimdiden hazırlanıyor, ve yeni sezon için daha da sağlam bir hikaye ile giriş yapacakmış :)

Hadi hayırlı olsun, Perşembe'ler Hudutsuz aksiyonla geçsin :) Dizi EDHO gibi sonradan açılacak bizler için :)

@batuhankaralar @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Hobbit @Mr.At

Son çıkan haberler :

Hudutsuz Sevda NOW'un en erken yeni sezon izni alan diziymiş, yani bizler burada boşuna yangın çıkardık 😂 Öte yandan aldığımız duyumlara göre, Bahadır Özdener unutulmayacak bir sezon finali hazırlıyormuş, dizinin sezon finali şimdiden hazırlanıyor, ve yeni sezon için daha da sağlam bir hikaye ile giriş yapacakmış :)

Hadi hayırlı olsun, Perşembe'ler Hudutsuz aksiyonla geçsin :) Dizi EDHO gibi sonradan açılacak bizler için :)

Hadi gözümüz aydın :D

Son çıkan haberler :

rızvan ölecek arkasndakiler gelecek işte belki nihat marten'de ölebilir rızvanla beraber sezon finalinde istanbul'a geçiş olabilir dizide'de ayrıca karadeniz ayağı biteceği için

osman konusun da bende sasirmistim ilk gordugum de, aaa ben bu oyuncuyu birine benzetiyorum demistim,ilk bolum sonrasin da kunyeye baktigim da cok begendigim -ask yeniden dizisinde yer alan oyuncu oldugunu ogrenmemle,sasirmistim hs dizisindeki degisimine .
Umarım bu karekter ile alakalı bir durumdur yoksa Aşk Yeniden dizisinde kendisine çok gülüyordum. Şu aralar Aşk Yeniden izlediğim için sesi tanıdık geldi. İsmini yazıp görünce bende şaşırdım.

NOW bu hafta ki bölüm aksiyonlu ve gerilimi bol olacağı için ikinci fragmanı vermedi 😱

Anlık biz :
IMG_1217.jpeg

Girişini sevdim, umarım bu dozda hatta artırarak devam eder Nihat Marten'in hikayesi. Dursun ve Nesim'i yanına çekip Rızvan'ı tek başına bırakırsa Rızvan koşarak Halil İbrahim'in yanına gider. :A