Haklısın ecünnü değildir, ecünnülerin hasıdır.Medine bacım ecünnü değildir. Ss
Haklısın ecünnü değildir, ecünnülerin hasıdır.Medine bacım ecünnü değildir. Ss
"Yavuz mu?" 😨 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/hmawyKLNM9
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) March 14, 2024
Ben Medine'ye sinir olmaya başladım iyiceneden ezilip büzülüyor ne güzel Murat seni bi davete götürmüş ben olsam kasılır dururdum
![]()
Haklısın ecünnü değildir, ecünnülerin hasıdır.![]()
medine bacımı tebrik ederim forum tiktaklarının hayallerini süsleyen herifi reddetti24. BÖLÜM FRAGMANI - 3
"Yavuz mu?" 😨 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/hmawyKLNM9
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) March 14, 2024
Herif boşa düştü koşş.medine bacımı tebrik ederim forum tiktaklarının hayallerini süsleyen herifi reddetti@Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi
Bu ilgi alnımda değil.Herif boşa düştü koşş.![]()
Ok. İnandık.Bu ilgi alnımda değil.![]()
😂Geri dönermedine bacımı tebrik ederim forum tiktaklarının hayallerini süsleyen herifi reddetti@Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi
Ok. İnandık.![]()
Helal olsun serhat bacım akrabaları susturmuş😂Geri döner
Herkese tavsiye ediyorum.Helal olsun serhat bacım akrabaları susturmuş
Tam @serhatt lık cevap 🤣🤣Helal olsun serhat bacım akrabaları susturmuş
Mersi cnm.Tam @serhatt lık cevap 🤣🤣
Suçlar Hayriye bacıma kalacak gibiKirli Sepeti 25. Bölüm 1. Fragmanı | Yardım Edin!
"Ben elimden geleni yaptım!" 💥 #KirliSepeti yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/7GMAid2LNX
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) March 21, 2024
Tam @serhatt lık cevap 🤣🤣
Mersi cnm.![]()
Kirli Sepeti 25. Bölüm 1. Fragmanı | Yardım Edin!
25. BÖLÜM FRAGMANI - 2
"Ben elimden geleni yaptım!" 💥 #KirliSepeti yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/7GMAid2LNX
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) March 21, 2024
Bu hafta iki fragman da olay.![]()
serhat diziye katılmışSon fragmanı görünce yeni bölümü izleme kararı aldım![]()
![]()
"Çok paramız var Hayriye..." 👀 #KirliSepeti yeni bölüm fragmanı yayında. @dizikirlisepeti pic.twitter.com/DZFZ3aSF24
— NOW (@nowtvturkiye) April 14, 2024
"Seni uyarmam lazım Levent." 👀 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/XYUktAWDjg
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) April 16, 2024