Yanlız kadınların istediği küfrü edip ceza almaması çok sıkıcı bir hal aldı biri çıkar itiraz eder diyorum ama hala suspuslar aynı küfürleri Nefise Yasine etti sıfır ceza Y. Emre etti 4 ödül cezaGünün en doğru yorumu Yağmur'dan geldi resmen. Yunus Emre mizaç olarak sinirli ya da çabuk parlayan biri diye ona fakrlı davranmak ya da sürekli alttan almak zorunda değil kimse. Ne alaka yahu. 3. Survivoru sinirini kontrol etmeyi bilsin bi zahmet.
Nefise ve Yasin olayı sandığımız gibi değildi sanki? Aleyna’ya söylediği için ceza almıştı?Yanlız kadınların istediği küfrü edip ceza almaması çok sıkıcı bir hal aldı biri çıkar itiraz eder diyorum ama hala suspuslar aynı küfürleri Nefise Yasine etti sıfır ceza Y. Emre etti 4 ödül ceza
Pozitif ayrımcılık saçma bir yere gidiyor
Günün en doğru yorumu Yağmur'dan geldi resmen. Yunus Emre mizaç olarak sinirli ya da çabuk parlayan biri diye ona fakrlı davranmak ya da sürekli alttan almak zorunda değil kimse. Ne alaka yahu. 3. Survivoru sinirini kontrol etmeyi bilsin bi zahmet.
Yine Nagimiz için özel konsey. Bırakacak süsü verilmiş yani tersi olacaktır
Bir kerede bizle zıt olma beBence bırakacak
Bir kerede bizle zıt olma be
Bence bırakacak
Bir kerede bizle zıt olma be
Teyze huy edinmişAma ne yapayım öyle anladım çünkü sağlığın önemli diyor kalacak olsa böyle demezdi diye düşünüyorum
Ogeday'ın kışkırttığı bariz zaten. Ama adam liseler arası bilgi yarışmasına gelmedi her halde. Bunların olabileceğini biliyordu. Hem neden hep Yunus Emre kışkırıyor? Neden hep o tahrik oluyor? Çünkü kontrolsüz. Ayrıca Ogeday'la sinirlenmiş olması Berna'ya söylediği sözleri haklı çıkarmaz. Savunulacak bi tarafı yok benim gözümde.Erkek gibi at denirse o adamda sinirlenir kusura bakmayın ama Yunus emreyi kışkırtıyorlar
Teyze huy edinmiş
Nagihan bırakıyor bence bundan bu anlaşılıyor
Bence bırakacak
Düşmanları bile ona hayran, inş. BırakmazTeyze huy edinmiş
Esas bence hilmicem ve Atakan ın adada konuşurken Yunus Emre yi haklı bulup konseylerde susmaları garip, şampiyonların bir duruşu olmalı benceYancılık iliklerine kemiklerine işlemiş Sercan da Yunus'a nasıl savunacağını şaşırdı 😄😄 Yunus kendini bu kadar savunmadı be Sercan