FF Üyeleri Bir Arada " 48. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
NOT : 47. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler.

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-47-bolum-3-sezonun-ilk-bolumu-108336/

Oyuncu kadrosu :

OzaN
Meryem
Meryem'in Babası
BesaleT
xdragxx
cevaa
LeqeND KiLLeR
BuraK
Young Boy
Ulvi Ç.
Duygusuz
Danger UA!
AlemTo
Cenation
darksaal
∂αякησятнєяη
takas
Orcun_22
kreys

OzaN ve Meryem'in Babası, Meryem'in hamile olduğunu duyunca şok olurlar.

Meryem'in Babası : La eşek oğlu ne zaman yaptın sen bu işi :D
OzaN : Valla benim haberim bile yok.
Meryem'in Babası : Çocuğu yapıyorsun da nasıl haberin yok. Sorun mu var sende. Seni başından beri gözüm tutmamıştı zaten :D
OzaN : Efendim benim olayla ilgim yok.
Meryem'in Babası : Utanmaz bir de yalan söylüyor. Senin yalanını alır içine sokarım. Sonra çocuk senden çıkar :D
OzaN : La doktor 1 Nisan şakası filan yapmıyorsun dimi ? Ama zaten yapamazsın ki, çünkü 1 Nisan değil :D
Doktor : Şaka filan değil. Buyurun raporlarda burada. Hastanın adı Meryem Özkaynak değil mi ?
Meryem'in Babası : Hastanın adı Meryem Özkaya olacak. Ödüme indi, OzaN senden de özür dilerim. Doktor senin gözlerine mil çekerim. Bundan sonra iyi gör.
Doktor : Bende sizden özür dilerim.
OzaN : Bende Meryem'in kızlığı bozuldu sandıydım :D Bir an için ahrete gidip geldim :D

1 gün sonra…

Üyeler okuldadırlar. Ders Dil ve Anlatım'dır. Konu Coşku ve Heyecana Bağlı Şiirlerdir ve hoca ödev kontrolü yapmaktadır. Sıra xdragxx'e gelir.

Hoca : Bu şiirin yazarı kim ?
xdragxx : Hocam uzatmadan şairi kim diye sorsaydınız daha makbule geçerdi :D
Hoca : Fazla konuşma da söyle şairini. Yoksa sınıftan atacağım seni.
xdragxx : Şairi benim, pardın şairi…
Hoca : Sana fazla konuşma da şairi söyle dedim.
xdragxx : Şairi benim dedim işte :D
Hoca : Çık dışarı. Atilla İlhan'ın şiirini ben yazdım diyor. :D
xdragxx ( İçinden ) : Madem biliyordun da bana niye soruyon, deli karı :D Bu hoca da kendini bir şey sanıyor ama akıllı kelimesindeki kıllı bile yok bu hocada. Şimdi Dil Anlatım'da baraj dersi., kesin bırakır bu kuru kafa. OzaN'da kesin beynimin içine eder :D Bende bundan sonra her sınavda ayrı türden kopyalar çekmeye başlayacağım. Kopya çekmek artık benim işim olacak :D

Sonra üyeler eve gelirler.

OzaN : Beyler yarın yeni üyeler katılacak eve. Baya bir kalabalık olacağız ama sorun olmayacağını düşünüyorum. Forum büyüdükçe eve yeni katılan üye sayısı da artıyor.
xdragxx : Daha iyi işte. Hep beraber Survivor'a katılırız.
Fks14 : Hemen Twitter'da paylaşayım konuyu. Biz bir aileyiz diye de ekleyeyim sonuna.

Aradan 1 gün geçer.

Yeni üyeler eve gelir.

BesaleT : BuraK nereden geliyorsun ?
BuraK : Türkiye'den.
BesaleT : Neresinden ?
BuraK : İçinden.
BesaleT : İç Anadolu filan mı ?
BuraK : Ne kadar çok soru soruyorsun sen. Abi filan demem senin dudağını yırtarım.
BesaleT ( İçinden ) : Adama bak. Daha yeni gelmiş, bana kafa tutuyor.
BuraK : İçinden sövmene gerek yok.
BesaleT : Daha ilk günden kafa mı tutuyorsun sen bana. Sana bir vururum, sümük gibi duvara yapışırsın :D
OzaN : BuraK'a ben dedim, BesaleT'e öyle davran diye. Çünkü sende ilk geldiğinde bana öyle davranmıştın :D Unutmadım sanma.
BesaleT : Bende diyorum, bu ne diyor diye.
Darknortan : Evde müzik sistemi, herkese ayrı bilgisayar, açık büfe var dimi.
OzaN : Burası 10 yıldızlı otel değil. 4-5 tane laptop var, işin varsa oradan halledersin. Müzik sistemi var ama işini görmez. Tarihi eser gibi bir şey :D
Darknortan : Neyse alırsınız artık :D
OzaN : Alırız merak etme. Kim Milyoner Olmak İster'den o kadar paramız var.
BesaleT : Ana! Kar yağıyor. Yaklaşık 10 sene sonra kar görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendimi camdan aşağı doğru kara atacağım.
Cenation : Ben karı çok severim ya. Özellikle onun üstüne doğru yatmayı çok severim.
cevaa : Seni görünce aklıma gelen şey çok doğruymuş.
OzaN : BesaleT kendini camdan aşağı atmış ve karda izi çıkmış.
BesaleT : Bu kar çok iyiymiş ya. Üstüne yatmak da ayrı bir zevk oluyor :D

1 saat sonra…

Dr. Who : Mahallede gezen 7 tane çocuk var. Yanlarından geçemedim, çok pis kokuyorlardı. pis yedili mi, pas yedili mi onun gibi bir şeydi.
xdragxx : Onlar bizim sınıfta. Hoca grup ödevi istedi, orada grubun ismini pis yedili olarak koydular :D
Orçun_22 : xdragxx artık bende sizin sınıftayım. Birisi bana bulaşırsa beraber dalarız bulaşana :D
BesaleT : Buldum sonunda. Kendime nasıl kız ayarlayacağımı :D

Meryem hastaneden taburcu olmuştur ve evde yatmaktadır.

Meryem : Planı yapmanın artık zamanı gelmedi mi ?
Meryem'in Babası : Geldi de geçti bile.
Meryem : Yarın yapalım hemen planı. Yakında OzaN'dan kurtulacağız.

Meryem'in planı ne olacak ?

Hepsi ve daha fazlası 49. Bölümde! 49. Bölüm ilerleyen günlerde sizlerle!

Son düzenleme:
karın içinden gelen bir ses "BesaleT : Buldum sonunda. Kendime nasıl kız ayarlayacağımı :biggrin:" :F

bu bölüm güzel olmuş xdragxx ve okul maceraları süper:D

OzaN : Bende Meryem'in kızlığı bozuldu sandıydım :biggrin: Bir an için ahrete gidip geldim :biggrin:

Bu espri iyiymiş :D Tebrikler

Cenation : Ben karı çok severim ya. Özellikle onun üstüne doğru yatmayı çok severim.

:D bu bildiğimiz kar demi :D

Hani sevdiğin bir yemek olur.O gün evde o yapılır.O yemeği seversin tadınıda bilirsin.Öyle birşey işte.Konuya tıklamadan önce biliyordum güzel birşeyler çıkacağını.Olaylarıda okuyunca İsmail Abi gibi yorum yaptım.Ayrıca ilk cümleler Mecnun'dan alıntı.Dizini yemeğe benzettim.

Hani sevdiğin bir yemek olur.O gün evde o yapılır.O yemeği seversin tadınıda bilirsin.Öyle birşey işte.Konuya tıklamadan önce biliyordum güzel birşeyler çıkacağını.Olaylarıda okuyunca İsmail Abi gibi yorum yaptım.Ayrıca ilk cümleler Mecnun'dan alıntı.Dizini yemeğe benzettim.

Bize de teşekkür etmek düşer :D