Ne bileyim gııı anlamadım bu kaosuTahminin var mı?
Ne bileyim gııı anlamadım bu kaosuTahminin var mı?
Twittin altına tahminler yapılmış.Tahminin var mı?
Bir şeyden de anlasan şaşarım zaten.Ne bileyim gııı anlamadım bu kaosu
Bahar'ın reytinglerinden sonra yazdı hani Demet Evgar, Özgü Namal gibi doğal oyuncuların dizileri tutuyor diye.
Bu abla çok elit tartışma çıkarır benlik değilBir şeyden de anlasan şaşarım zaten.
Sen paçoz tartışmaların içinde mi varsın?Bu abla çok elit tartışma çıkarır benlik değil
Haklısın canım elitlik senin yanından mı geçmiş. .ssBu abla çok elit tartışma çıkarır benlik değil
Halktan biriyim Sağol datlumHaklısın canım elitlik senin yanından mı geçmiş. .ss
Yerin dibine layıksın. .ssHalktan biriyim Sağol datlum
Aaaa senin gençliğinYerin dibine layıksın. .ss
İftiraya gel ayol. Ben kendim kazanıp kendim aldım her şeyimi kudur.
Buna inanana boğaz köprüsü satarımİftiraya gel ayol. Ben kendim kazanıp kendim aldım her şeyimi kudur.
Senin dediklerine inanana İstanbul'u satacağım bende.Buna inanana boğaz köprüsü satarım
Aklını kullansan kadir gibi olurdun, tutkularına yenik düştün adın çıktı yazıksSenin dediklerine inanana İstanbul'u satacağım bende.
Ayol adımın çıktığı yok sen hala kendini kandır, herkes neyin ne olduğunu biliyor çok şükür.Aklını kullansan kadir gibi olurdun, tutkularına yenik düştün adın çıktı yazıks
Kıvır kıvır dur neyse Allahtan gelin olarak seni bulmadı yoksa direkt mefta olurduAyol adımın çıktığı yok sen hala kendini kandır, herkes neyin ne olduğunu biliyor çok şükür.
İşime gelirdi, Fatih'le çatır çatır yerdik tüm servetini.Kıvır kıvır dur neyse Allahtan gelin olarak seni bulmadı yoksa direkt mefta olurdu
Iyyyy fatik mi 🤮🤮İşime gelirdi, Fatih'le çatır çatır yerdik tüm servetini.
Seni çatır çatır çatlattığı için evet FATİHH.