Kızılcık Şerbeti'nde Bomba Gelişme: Settar Tanrıöğen Veda Etti!

Yok, atar falan yapmadım. Kendisinin röportajlarını okur, programlarını ve dahil dizilerini izlerim. Söyledikleri ile tezat geldi, bende onu garipseyip, olmamış dedim. :)
Oyuncu dediğin her karakteri oynar geçmişte kendisinin de Apo gibi çarpık ilişkili karakterleri canlandırmışlığı bol yani oyunculardan proje seçerken ahlakçı davranmalarını bekleyemeyiz.

Oyuncu dediğin her karakteri oynar geçmişte kendisinin de Apo gibi çarpık ilişkili karakterleri canlandırmışlığı bol yani oyunculardan proje seçerken ahlakçı davranmalarını bekleyemeyiz.
Dediğin kişi oyuncu değil, bir sanatçı. O yüzden ben bekliyorum. ☺️ (Her oyuncu sanatçı değildir)

Öncelikle Settar Tanrıöğene acil şifalar. Apo'yu gerçekten çok iyi oynuyordu ve hep onunla hatırlayacağım. Amma Apo çok önemli bir karakter olduğu için daha fazla karantina konusunu uzatmayacakları belliydi ve oyuncu değişikliyi haberini bekliyordum.

Bence Apo için en iyi seçim Engin Şenkan olmalıydı. Hem görüntü, hem genel oyunculuğu olarak Settar Tanrıöğen ile çok benzer geliyor bana.

Ahmet Mümtaz Taylanı severim, iyi oyuncu amma Apo karakteri için olmamış. Böyle daha sert ve aynı zamanda daha komedi tarafı baskın birisi ve bu yüzden kesin senaristler Apo karakterini de o yönde yazmaya başlar. Yolu açık olsun.

• Olmamış
Reactions: Angelica
Eskiden dizilerde oyuncu değişiklikleri çok sık olurdu son zamanlarda hiç olmadığı için yadırgar olduk fakat böyle bir şey olacağı az çok belliydi. A.M.T da iyi bir oyuncudur fakat ben rolle bağdaştıramadım gerçi Settar Tanrıöğen'e alıştığımızdandır. Umarım çok sırıtmaz ve diziye kötü yönde bir etki yapmaz.

Settar beye acil şifalar diliyorum keşke baştan sona oynayabilseydi...

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
"Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve isimleri unuttuğu öğrenildi. Usta aktör iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi ve zamana yayılacak olması yüzünden projeye veda etti."

Acil şifalar diliyoruz ..
@Aserat , konuyla ilgili tek bir sorum var.Bu değişiklik geçici mi olacak kalıcı mı?
------

Acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun.
Ahmet Mümtaz Taylan mı?
Kendisine hiç yakıştıramadım. Olmamış.
Çok geçmiş olsun, Şevket bile değişti Yaprak Dökümü yine izlendi o Şevketle, bir şey değişeceğini sanmıyorum, düşerse zaten saçma senaryosu yüzünden düşer.
Settar beyin geri dönmesi daha doğru olurdu ama ciddi ve uzun tedavi süreci gerektiren bir rahatsızlık olunca senaryo tıkandı. Çok geçmiş olsun, sağlık her şeyden daha önemli :(
Hürrem Sultan bile değişti dizi sorunsuz devam etti. Bu değişiklik iki haftaya unutulur. :A
Settar Tanrıöğen'in devam etmesi elbette ki hem bizlerin hem yapımın isteyeceği bir durum ama her şeyden önce sağlık önemli, adamcağızın toparlanması birkaç ay sürecek.

Senaryonun da birkaç ay boyunca (en az 8-9 bölüm eder) Abdullah karakteri olmadan devam etmeyeceği maalesef çok açık.
Settar Bey'e acil şifalar, Mümtaz Bey'e hayırlı olsun.

Arkadaşların yazdığı gibi bu sektör ne değişimler gördü yine yüksek reyting alan Yaprak Dökümü Muhteşem Yüzyıl gibi büyük işlerde senaryonun can damarlarından olan Caner Kurtaran Meryem Uzerli gibi...
Üstelik bu durum değerli bir ismin sağlığı nedeniyle, hayırlısı olsun...
Çok üzüldüm Settar beye acil şifalar diliyorum
Ahmet Bey 4 ayak üstüne düştü, 5 bölümlük diziden 1 hafta sonra garantili bir işte. Üstelik Kaan Yıldırım'da yok :A
Ahmet Mümtaz Taylan hakkiyla devralanacagindan hic süphem yok. Settar bey'e acil sifa diliyorum.
Öncelikle Settar Tanrıöğene acil şifalar. Apo'yu gerçekten çok iyi oynuyordu ve hep onunla hatırlayacağım. Amma Apo çok önemli bir karakter olduğu için daha fazla karantina konusunu uzatmayacakları belliydi ve oyuncu değişikliyi haberini bekliyordum.

Bence Apo için en iyi seçim Engin Şenkan olmalıydı. Hem görüntü, hem genel oyunculuğu olarak Settar Tanrıöğen ile çok benzer geliyor bana.

Ahmet Mümtaz Taylanı severim, iyi oyuncu amma Apo karakteri için olmamış. Böyle daha sert ve aynı zamanda daha komedi tarafı baskın birisi ve bu yüzden kesin senaristler Apo karakterini de o yönde yazmaya başlar. Yolu açık olsun.
Eskiden dizilerde oyuncu değişiklikleri çok sık olurdu son zamanlarda hiç olmadığı için yadırgar olduk fakat böyle bir şey olacağı az çok belliydi. A.M.T da iyi bir oyuncudur fakat ben rolle bağdaştıramadım gerçi Settar Tanrıöğen'e alıştığımızdandır. Umarım çok sırıtmaz ve diziye kötü yönde bir etki yapmaz.

Settar beye acil şifalar diliyorum keşke baştan sona oynayabilseydi...

"Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması sonrası zaman zaman geçici hafıza kaybı yaşadığı, diziyle ilgili birçok detayı ve isimleri unuttuğu öğrenildi. Usta aktör iyileşme sürecinin yavaş ilerlemesi ve zamana yayılacak olması yüzünden projeye veda etti."
Çok üzgünüm İnşAllah ki tez bir vakit de sağlığına kavuşur ... Eylül ayında gold filmin show tv te hazirlayacagi dizisi var bas rolunde mutlaka gormek isteriz

Çok üzüldüm acil şifalar diliyorum kendisine

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Ahmet Mümtaz Taylan'dan ilk kare!

20240229_111844.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica

Çok yaşlı olurdu Apo için. Apo 60 yaşlarında, Engin Şenkan 80 yaşında, Pembe’nin babası yaşında olurdu.

Engin Şenkan karaktere yaşlı dururdu Ahmet Mümtaz Taylan tam olmuş gayette güzel olmuş tam tersi Engin Şenkan iyi olmadı Apo o kadar yaşlı değil Engin Şenkan yaşlı dururdu karaktere