Kızılcık Şerbeti'nde Bomba Gelişme: Settar Tanrıöğen Veda Etti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,090
Puanı
1,061
SETTAR-850x492.png

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bomba gelişme!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği yapımda "Abdullah" karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve iki kez ameliyata girmişti. Tanrıöğen'in yokluğunda Abdullah da COVID'e yakalanarak odasında karantinaya alınmış gibi gösterilmişti.

Tedavisi devam eden usta sanatçının nekahat sürecinin bir süre daha sürecek olması sebebiyle, mecburi bir oyuncu değişikliği kararı alınarak 53. bölümden itibaren rolü Ahmet Mümtaz Taylan'ın devralacağı açıklandı.

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

20240229_111844-jpg.125654

Son düzenleme:
@Aserat , konuyla ilgili tek bir sorum var.Bu değişiklik geçici mi olacak kalıcı mı?
------

Acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun.

Günün ve son zamanların en bomba haberi. 😱 Settar Tanrıöğen yaşına göre çok zor bir durumu atlatmışken hemen dönemeyeceği, öte yandan dizide de Apo'nun sonsuza kadar karantinada kalamayacağı belliydi ama yine de onunla geçen 50 bölümden sonra başka birini görecek olmanın çok yadırgatıcı olacağı kesin. Ahmet Mümtaz Taylan da iyi bir oyuncu ve elinden geleni yapacaktır ama oyuncu değişikliklerinin ister istemez böyle bir etkisi oluyor. Gönül isterdi ki Settar Tanrıöğen en baştan beri önemli bir parçası olduğu işe böyle veda etmeseydi ama her şeyin başı sağlık olduğu için geçmiş olsun demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. :(

Bu arada Ünalların evi ve Hayat Şarkısı'nda Cevherlerin evi aynı köşk olduğu için kendisini yine orada görmek ekstradan feci bir nostalji etkisi yaratacak o da ayrı. :A

Çok geçmiş olsun, Şevket bile değişti Yaprak Dökümü yine izlendi o Şevketle, bir şey değişeceğini sanmıyorum, düşerse zaten saçma senaryosu yüzünden düşer.

Settar beyin geri dönmesi daha doğru olurdu ama ciddi ve uzun tedavi süreci gerektiren bir rahatsızlık olunca senaryo tıkandı. Çok geçmiş olsun, sağlık her şeyden daha önemli :(

Hürrem Sultan bile değişti dizi sorunsuz devam etti. Bu değişiklik iki haftaya unutulur. :A

Settar Tanrıöğen'in devam etmesi elbette ki hem bizlerin hem yapımın isteyeceği bir durum ama her şeyden önce sağlık önemli, adamcağızın toparlanması birkaç ay sürecek.

Senaryonun da birkaç ay boyunca (en az 8-9 bölüm eder) Abdullah karakteri olmadan devam etmeyeceği maalesef çok açık.
Settar Bey'e acil şifalar, Mümtaz Bey'e hayırlı olsun.

Arkadaşların yazdığı gibi bu sektör ne değişimler gördü yine yüksek reyting alan Yaprak Dökümü Muhteşem Yüzyıl gibi büyük işlerde senaryonun can damarlarından olan Caner Kurtaran Meryem Uzerli gibi...
Üstelik bu durum değerli bir ismin sağlığı nedeniyle, hayırlısı olsun...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Hazem
Ahmet Bey 4 ayak üstüne düştü, 5 bölümlük diziden 1 hafta sonra garantili bir işte. Üstelik Kaan Yıldırım'da yok :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Kendi düşüncem. Bir alakaya gerek yok. Kendisi sevdiğim ve takiplemediğim bir sanatçı. Beğenmemem için bir alaka mı gerekiyor?
Her düşüncenin bir neden-sonuç ilişkisi vardır olmadan yazıyorsan tuhaf. :) Ayrıca normal şekilde sordum niye atar yapıyorsun?

Her düşüncenin bir neden-sonuç ilişkisi vardır olmadan yazıyorsan tuhaf. :) Ayrıca normal şekilde sordum niye atar yapıyorsun?
Yok, atar falan yapmadım. Kendisinin röportajlarını okur, programlarını ve dahil dizilerini izlerim. Söyledikleri ile tezat geldi, bende onu garipseyip, olmamış dedim. :)

Ahmet Mümtaz Taylan hakkiyla devralanacagindan hic süphem yok. Settar bey'e acil sifa diliyorum.