Ben zaten gencim kudur.
Ben zaten gencim kudur.
Foruma Geldiğinden beri aynı şeyi diyon zamanı durdurdun sanırımBen zaten gencim kudur.
Foruma geldiğimde çocuktum, büyüdüm ve genç oldum çatlaaaaaaaaaaa.Foruma Geldiğinden beri aynı şeyi diyon zamanı durdurdun sanırım
Senden bahsederken @Angelica ve @Emre OzansoyForuma geldiğimde çocuktum, büyüdüm ve genç oldum çatlaaaaaaaaaaa.
Kız ataların bulundu @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @Emre Ozansoy @12.Adam @Yakamoz-AsiForuma geldiğimde çocuktum, büyüdüm ve genç oldum çatlaaaaaaaaaaa.
Nilay'ın sesiyle oku. Yolarım seni. .ss
Tutuklatırım seniNilay'ın sesiyle oku. Yolarım seni. .ss
Kanmam ben bu numaralara. .ss
Bunu dizi yapsınlar 🤣
Bunu dizi yapsınlar 🤣
Serhat da bu doktora gitmiş hemen sırık gibi boyu olduğundan yürürken rahat edemiyormuşKanmam ben bu numaralara. .ss
Her yanım sağlam çok şükür.Serhat da bu doktora gitmiş hemen sırık gibi boyu olduğundan yürürken rahat edemiyormuş
Aaa sanane be Bnm ruhumdan. SsHer yanım sağlam çok şükür.
Sen bir ruh doktoruna git acilen ihtiyacın var.
Ruhun çekilir inş. .ssAaa sanane be Bnm ruhumdan. Ss
Kız rahmetsiz sistanız @Çiğdem zamanında buna yatırım yapmadığına çook pişman olmuştu, sonra 140 kiloluk destereyi buldu belki buna dönüşür diye ama hayalleri suya düştüRuhun çekilir inş. .ss
Bunu dizi yapsınlar 🤣
Oh olsun ona.Kız rahmetsiz sistanız @Çiğdem zamanında buna yatırım yapmadığına çook pişman olmuştu, sonra 140 kiloluk destereyi buldu belki buna dönüşür diye ama hayalleri suya düştü
Ay neyse uykum geldi sen de git azıcık kültürlenOh olsun ona.
Kültürün içindeyim ben içindeee.
fenerbahçeye oynanan dizi senaryosu
2.kısımdaki avrat grubuna giriyormuşsun yazık @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Emre OzansoyKültürün içindeyim ben içindeee.