Yine reyting uğruna naptılar?Acun yine mahkeme kurmuş kendince. Nagihan’ın bile diskalifiye edilmediği bir yarışmada Sema’nın gönderileceğini sanmıyorum. Buna inanmamızı beklemiyorlar herhalde.
@xemrexxx ne oldu emre birbirlerini yolmuşlar
Pınar hiç yok fragmanda, belki çok yolduysa sema diskalifiye gündeme gelebilir ya da takım değişikli olurAcun yine mahkeme kurmuş kendince. Nagihan’ın bile diskalifiye edilmediği bir yarışmada Sema’nın gönderileceğini sanmıyorum. Buna inanmamızı beklemiyorlar herhalde.
☝️Yine reyting uğruna naptılar?
Pınar hiç yok fragmanda, belki çok yolduysa sema diskalifiye gündeme gelebilir ya da takım değişikli olur
------
☝️
Yine reyting uğruna naptılar?
Pınar hiç yok fragmanda, belki çok yolduysa sema diskalifiye gündeme gelebilir ya da takım değişikli olur
------
☝️
Cidden gösterilenlerden daha büyük şeyler yaşanmış gibi…Semanın gözünü yaralamış resmen bayağı yolmuşlar birbirini
Cidden gösterilenlerden daha büyük şeyler yaşanmış gibi…
Dmv döv sonra diskalifiye korkusuyla ağlaCidden gösterilenlerden daha büyük şeyler yaşanmış gibi…
------
☝️
10 yıl sonra, Sahra Berna vol.2 yaşanmış gibi. Bence Pınar yarışmadan çekildi. Gördüğüm kadarıyla gururlu bir kadın çünkü.Cidden gösterilenlerden daha büyük şeyler yaşanmış gibi…
Daha iyi macun nagihan ya da Aleynanın anlaşamadığı 1 kadın yarışmacı getirir fırsattan istifade Pınar zaten 2-3 potaya gidiciydi10 yıl sonra, Sahra Berna vol.2 yaşanmış gibi. Bence Pınar yarışmadan çekildi. Gördüğüm kadarıyla gururlu bir kadın çünkü.
O değil de Sema diskalifiye edilirse Seda Pınar’ı ne yapar meraktan öldük cidden…Dmv döv sonra diskalifiye korkusuyla ağla
Temaslar aynı bu arada, ikisinde de tekmeyle başlıyor kavga.10 yıl sonra, Sahra Berna vol.2 yaşanmış gibi. Bence Pınar yarışmadan çekildi. Gördüğüm kadarıyla gururlu bir kadın çünkü.
Sezonun başrolleri belli… Aleyna ve Nagihan. 🏆Daha iyi macun nagihan ya da Aleynanın anlaşamadığı 1 kadın yarışmacı getirir fırsattan istifade
Valla takım değişikliği olur diyolla da sema diğer takıma giderse haksızlık net, ikiziyle ortak oy atar zaten Batuhanı da kendi safına çeker en çok ogesu ve Poyraz bozulur bu işeO değil de Sema diskalifiye edilirse Seda Pınar’ı ne yapar meraktan öldük cidden…
Temaslar aynı bu arada, ikisinde de tekmeyle başlıyor kavga.
------
Sezonun başrolleri belli… Aleyna ve Nagihan. 🏆
Daha iyi macun nagihan ya da Aleynanın anlaşamadığı 1 kadın yarışmacı getirir fırsattan istifade Pınar zaten 2-3 potaya gidiciydi
Ben Pınar'ı seviyorum, kitap gibi kadın. Orada enetelektüelitesi en yüksek yarışmacı olabilir. Özellikle konseylerde çok iyi konuşuyor fakat bu olaydan sonra orada iki dakika daha durmaz gibime geliyor.O değil de Sema diskalifiye edilirse Seda Pınar’ı ne yapar meraktan öldük cidden…
------
Semaya okkalı bir ceza aldırırsa kalabilir zaten o da giderse takımlar karışur kırmızıda çer çöp ekibi sazı eline almış olacakBen Pınar'ı seviyorum, kitap gibi kadın. Orada enetelektüelitesi en yüksek yarışmacı olabilir. Özellikle konseylerde çok iyi konuşuyor fakat bu olaydan sonra orada iki dakika daha durmaz gibime geliyor.
Sema mavi takıma gider, Pınar yarışmadan çekilir ve kırmızı takıma Ayşe gelir.Acun yine mahkeme kurmuş kendince. Nagihan’ın bile diskalifiye edilmediği bir yarışmada Sema’nın gönderileceğini sanmıyorum. Buna inanmamızı beklemiyorlar herhalde.
Seni görünce öyle oluyorlardır ancak. Demek kiqueen dediğin ecünnüyü çirkin buluyorsun bu ne yaman çelişki. 😱Valla takım değişikliği olur diyolla da sema diğer takıma giderse haksızlık net, ikiziyle ortak oy atar zaten Batuhanı da kendi safına çeker en çok ogesu ve Poyraz bozulur bu işe
------
Gece @serhatt ı görünce forum halkı @Angelica @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @dreamy @12.Adam @Yakamoz-Asi
------
Bu üçü birleşince de kimse yenemiyor, haklı olabilir yasak elma kadınları gibiler
------
Oooooı kaos
Zifiri karanlıkta kim güzel çıkarSeni görünce öyle oluyorlardır ancak. Demek kiqueen dediğin ecünnüyü çirkin buluyorsun bu ne yaman çelişki. 😱
Çamaşır katlamak mı yok artık 😱Valla takım değişikliği olur diyolla da sema diğer takıma giderse haksızlık net, ikiziyle ortak oy atar zaten Batuhanı da kendi safına çeker en çok ogesu ve Poyraz bozulur bu işe
------
Gece @serhatt ı görünce forum halkı @Angelica @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @dreamy @12.Adam @Yakamoz-Asi
------
Bu üçü birleşince de kimse yenemiyor, haklı olabilir yasak elma kadınları gibiler
------
Oooooı kaos
Bencede kadının gözü çıkacakmış nerdeyse
O değil de Sema diskalifiye edilirse Seda Pınar’ı ne yapar meraktan öldük cidden…
------
Ben Pınar'ı seviyorum, kitap gibi kadın. Orada enetelektüelitesi en yüksek yarışmacı olabilir. Özellikle konseylerde çok iyi konuşuyor fakat bu olaydan sonra orada iki dakika daha durmaz gibime geliyor.
Sema mavi takıma gider, Pınar yarışmadan çekilir ve kırmızı takıma Ayşe gelir.
Sema bu sezon adeta melek gibi takılıyor. Bunun sebebi ise hazırlıksız gelmesi ve beklediği performansa henüz ulaşamaması diye düşünüyorum. Biraz açılsa gerçek karakterini gösterir. 2017 de neler yaptığını unutmadık. Bugünkü olayda muhtemelen Pınar'ınn tahriği vardır ama yine de şiddete başvurması Sema'yı haklı çıkarmaz. Ben diskalifiye olacağını sanmıyorum. Muhtemelen Sema mavi takıma gidecek. Kırmızı takıma da Elif gelecek. Çünkü 1 aydır Dominikte. Yarışmaya girmeyi bekliyor.
Seni görünce öyle oluyorlardır ancak. Demek kiqueen dediğin ecünnüyü çirkin buluyorsun bu ne yaman çelişki. 😱
Hızlı çekmişler adamlar donlarını giyememiş @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ÖzgürÇamaşır katlamak mı yok artık 😱