Niye gıııAngelica izliyormu sor
Niye gıııAngelica izliyormu sor
Niye gııı
Hangi dizi teyzoş 😱Dizi izliyorum ya ben izlemiyorum doğru düzgün
Hangi dizi teyzoş 😱
Yakışmadı sana. SsGönül Dağı izledim Yarın da Yargı var
Yakışmadı sana. Ss
Evet tatlım ben de napolyonumDaha önce söylemediğim bir şeyi inkar da edemem zaten.
Memnun oldum.Evet tatlım ben de napolyonum
Batuhanla takas etsinlerKaç oyundur kırmızı takımın en iyi kadınları direkt seçtiği ve karşı takım da Pınar ve Gizem gibi zayıfları aldığı için Aleyna oyun dışı kalıyor. Eli ısınmadan rakiplerine karşı parkura çıkıyor. Keşke takım değiştirse, mavide daha çok parlayacaktır.
Olabilir ama Aleyna, Poyraz ve Batuhan aynı takımdayken yaşanacak kaosları merak etmiyor değilimBatuhanla takas etsinler
------
Ayşe gelsin bir de tam olurOlabilir ama Aleyna, Poyraz ve Batuhan aynı takımdayken yaşanacak kaosları merak etmiyor değilim
Kork benden.Batuhanla takas etsinler
------
Queen zirvede
------
Tt yi @serhatt ele geçirmiş @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @dreamy @Carpe Diem @Emre Ozansoy @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 125629
5i birden gelir inş. SanaKork benden.
O gelmeyecek sanırım, neyse onun kontenjanını Nefise çok güzel dolduruyor. Yarışmanın içine etmesine gerek yok dahil olupAyşe gelsin bir de tam olur
Ama o kaosu kaldıramaz hiçbir takım zaten kırmızı karışık ; mavide Ogeday, Seda, Yasin, hakan vb. Var karışırlar iyice
Olmaz kaos lazım reyting lazımO gelmeyecek sanırım, neyse onun kontenjanını Nefise çok güzel dolduruyor. Yarışmanın içine etmesine gerek yok dahil olup
Batuhanla takas etsinler
------
Queen zirvede
------
Tt yi @serhatt ele geçirmiş @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi @dreamy @Carpe Diem @Emre Ozansoy @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 125629
HÖSTTT!!5i birden gelir inş. Sana