Büyük bir ittifak kurdu Bahadır hocam 😂
Büyük bir ittifak kurdu Bahadır hocam 😂
kahvede sahneleri var belli ki
dönmüştür ama yine flashback olabilir değilsede gelmiştir kumandan karadeniz'eCaner Kurtaran (Mecnun Binbaşı) bu haftaki 21. Bölüm ile dönmesi bekleniyor en geç 22'de Şu an sette ama 21 için mi 22 için mi bilemiyorum
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit
Onun olduğu bir fragman bekliyordum ama gelmedi. @ömer karataş @batuhankaralar @AngelicaCaner Kurtaran (Mecnun Binbaşı) bu haftaki 21. Bölüm ile dönmesi bekleniyor en geç 22'de Şu an sette ama 21 için mi 22 için mi bilemiyorum
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit
Bence ikinci fragmanın süprizi olacak
İzledim. Aksiyonsuz bir bölüm olacak gibi.
yılmaz'ın sonu geldi gibi belki binbaşı getirecek sonunu yılmaz'In
İnşallah.Bence ikinci fragmanın süprizi olacak
halil ibrahim fikret beklerken kumandan karşısına çıksa yılmaz'ın yılmaz'da izleyici'de şok olurduİnşallah.
kumandan coktan hikaye de entegre edilmeliydi.halil ibrahim fikret beklerken kumandan karşısına çıksa yılmaz'ın yılmaz'da izleyici'de şok olurdu
MECNUNNN"Devletin de kızışması üzerine davetsiz bir misafir, Halil İbrahim mevzusuna el atmaya gelir." Kazandık! @xxAlemdarxx @ömer karataş @Angelica @batuhankaralar
halil ibrahim'i azarlamaya geliyor gözüküyor görevden alırım dinlemezssen beni diyecek gibi kumandan"Devletin de kızışması üzerine davetsiz bir misafir, Halil İbrahim mevzusuna el atmaya gelir." Kazandık! @xxAlemdarxx @ömer karataş @Angelica @batuhankaralar
"Devletin de kızışması üzerine davetsiz bir misafir, Halil İbrahim mevzusuna el atmaya gelir." Kazandık! @xxAlemdarxx @ömer karataş @Angelica @batuhankaralar