Hadise'yi seve seve ziyaret ederiz Türkiye'nin gururu
serhatınki ne konuşmuş kim izler bunuKafana geçiririm o çadırı.
Hadise'yi seve seve ziyaret ederiz Türkiye'nin gururu
serhatınki ne konuşmuş kim izler bunuKafana geçiririm o çadırı.
Nereden benimki oluyormuş be?serhatınki ne konuşmuş kim izler bunu
şu Ankaragücüde izleseydi iyiydi filmi @offensive hakem varda yarı otomatik ofsafyt sistemi neden 10 dakika sonra yayınlandı @offensive
EvetEkli dosyayı görüntüle 125554
Bu ikiliyi de hatırlıyor musun ?
@Emre Ozansoy @emreemreu @serhatt @xemrexxx
Nereden benimki oluyormuş be?
Serhat bacımın makus talihiEkli dosyayı görüntüle 125554
Tam tersi olur bu.
Heyatım tam tersi olursa @Emre Ozansoy ile boynuzlar seniTam tersi olur bu.
Fatih'imi kimselere bırakmam.Heyatım tam tersi olursa @Emre Ozansoy ile boynuzlar seni
Ekli dosyayı görüntüle 125554
Günlerim boş geçiyor diye düşünüyorum.
Aaaa çağırsa @serhatt giderdi niye böyle yapmış ki 😱 @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Zeyno @ozmoturkFatih'imi kimselere bırakmam.
Aaa ne saçmalık adam app kullanıyor diye nasıl feshedilir size ne herkesin kendi hayatı.Aaaa çağırsa @serhatt giderdi niye böyle yapmış ki 😱 @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Zeyno @ozmoturk
Kız işte Queen olmak böyle bişi sen olsan seve seve kabul ederdinAaa ne saçmalık adam app kullanıyor diye nasıl feshedilir size ne herkesin kendi hayatı.
Ay defol git başımdan.Kız işte Queen olmak böyle bişi sen olsan seve seve kabul ederdin
En önden bilet aramaya başlamış bile. @serhatt @xemrexxxEkli dosyayı görüntüle 125574
@serhatt yeni oyuna başlamışlar bi gün sana özel oynasalar fena mı olur cnm atlet falan çıkarıyorlarmış
Adaşımla baş başa oynamayı tercih ederim.Ekli dosyayı görüntüle 125574
@serhatt yeni oyuna başlamışlar bi gün sana özel oynasalar fena mı olur cnm atlet falan çıkarıyorlarmış