Son derece estetik ve başarılı bir heykel.Sanatsever biri olarak heykele yorumunu alalım
Son derece estetik ve başarılı bir heykel.Sanatsever biri olarak heykele yorumunu alalım
kızzz 22 yaşındaki kız 77 yaşındaki milyarderle evlenmiş, adam 3 ay sonra garip şekilde ölmüş , kız da 10 milyar doların üstüne konmuş , sanki birilerinin hayali gibi geldi ne dersinSon derece estetik ve başarılı bir heykel.
Aaaa senin hayalin evet.kızzz 22 yaşındaki kız 77 yaşındaki milyarderle evlenmiş, adam 3 ay sonra garip şekilde ölmüş , kız da 10 milyar doların üstüne konmuş , sanki birilerinin hayali gibi geldi ne dersin
Hayalini de al gitAaaa senin hayalin evet.
Hayali bile güzel…
kızz merve ablamı izleyince sana hak veriyorum aşk meşk de neymiş al parasını hevesini totosuna tekmeyi vur yani @Angelica @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Hobbit @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @offensiveHayali bile güzel…
Bunun için değmez. Dışarıda çok daha iyileri var.
Seninle olmadı birBunun için değmez. Dışarıda çok daha iyileri var.
Olmasın zaten böyleleri beni hak etmiyor.
Talibana katılacak dedi snn için @Carpe Diem @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Hobbit @batuhankaralarOlmasın zaten böyleleri beni hak etmiyor.
Sen katılda kafana sıksınlar kurtulalım.Talibana katılacak dedi snn için @Carpe Diem @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Hobbit @batuhankaralar
Alsın hayrını görsün ayol. Sümüğümü bile atmam buna.
Sümük niye atıyon ki normalde nasıl bir fandazi bu @Angelica bile 60 yıllık hayatında görmemiştir neyse isteğini videoya çekmişsinAlsın hayrını görsün ayol. Sümüğümü bile atmam buna.
Hoşt hoşt defol başımdan!!!Sümük niye atıyon ki normalde nasıl bir fandazi bu @Angelica bile 60 yıllık hayatında görmemiştir neyse isteğini videoya çekmişsin
Ayyy git muratla çadır kent kur o zaman @Yakamoz-Asi ile @12.Adam da ziyaret ederHoşt hoşt defol başımdan!!!
@serhatt ı memnuniyetle ziyaret ederiz.
Kafana geçiririm o çadırı.