Bein sport olduğundan beri şampiyon olamıyoruzArtık yavaştan emeklilik zamanı gelmiş teknik adam. Hala Fenerbahçe'yi şampiyon yapan son teknik direktördür...
Emeklilik zamanı mı?Artık adapte olamayacağını mı düşünüyorsun?Artık yavaştan emeklilik zamanı gelmiş teknik adam. Hala Fenerbahçe'yi şampiyon yapan son teknik direktördür...
Son dönemleri epey vasat. Fenerbahçe'de yine fena değildi de bir daha şans geleceğini sanmıyorum. Başarılı olursa anca Fenerbahçe'de olur zaten artık...Emeklilik zamanı mı?Artık adapte olamayacağını mı düşünüyorsun?
Sayın admin forumdan ayrılan @xdragxx ile bizim hassas olduğumuz bir noktadır kendileri…Son dönemleri epey vasat. Fenerbahçe'de yine fena değildi de bir daha şans geleceğini sanmıyorum. Başarılı olursa anca Fenerbahçe'de olur zaten artık...
Geçmiş olsun reis.
Geçmiş olsun
Hakan Keleş demişim pardon. Recep Uçar dediğim kişi, düzeltiyorum. Osman Zeki Korkmaz da iyidir ama biraz daha tecrübelenmesi gerek.Ersun Yanal = Türkiye'nin en overrated hocası. Aynı hocalara dönüp dönüp durmayın. Orada Hakan Keleş var. Beşiktaş, Fenerbahçe veya Trabzonspor. Kim bu aklı düşünürse büyük iş yapar. Gidin teknik taknik bilen hoca getirin.