Hiçbiri.Kenan mı kıvanç mı Çağatay mı burak mı Pekiyi o zaman![]()
Hiçbiri.Kenan mı kıvanç mı Çağatay mı burak mı Pekiyi o zaman![]()
Buna 99 yaşındaki dedem Bile inanmazHiçbiri.![]()
Kimseyi inandırmak gibi bir zorundalığım yok neyse ki.Buna 99 yaşındaki dedem Bile inanmaz![]()
Evet datlum seni bilen bilirKimseyi inandırmak gibi bir zorundalığım yok neyse ki.![]()
Ben Medine'ye sinir olmaya başladım iyiceHayriye parlağı görünce şaşırdı iyice. .ss
Seni de.Evet datlum seni bilen bilir![]()
Ben Medine'ye sinir olmaya başladım iyiceneden ezilip büzülüyor ne güzel Murat seni bi davete götürmüş ben olsam kasılır dururdum
![]()
Siz ve @Emre Ozansoy sadece izlemezdiniz benceSeni de.![]()
İcraat severim ben.
Omggg omggg omggg
İcraat severim ben.![]()
hayriye bacım kas çiftliği almışOmggg omggg omggg![]()
![]()
Gerçekten mük ve kusursuz bir vücut.hayriye bacım kas çiftliği almış![]()
“Niye benimle nişanlılık oyunu oynadın?” 👀 #KirliSepeti yeni bölümüyle pazar 20.00’de Now’da! @FOXTurkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/OuAmrGwY9r
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 12, 2024
"Hayriye sana bir teklifim var." 🤩 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında. #NOW @medyapimresmi pic.twitter.com/jw8nBrGTCn
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 14, 2024
“Biraz özelim olsun istiyorum…” 👀 #KirliSepeti yeni fragmanı yayında #NOW @medyapimresmi pic.twitter.com/Vba0zA9DQz
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 15, 2024
O dediğinin peşinde olan sensin.Hayriye ablam komedi yükünü almış gidiyor
Medinenin kardeşi de yılan çıktı zengin ve parlak koca peşinde tam bir @serhatt![]()
Gerçekten mük ve kusursuz bir vücut.![]()
Ayol burada dibin düşmüş işteO dediğinin peşinde olan sensin.![]()
Ben beğenimi dile getirmişim ne var bunda safoz.Ayol burada dibin düşmüş işte![]()
“Hem çok akıllı hem de eğlenceli bir kadın…” 😎 #KirliSepeti’nin yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/lkP2UBzpC0
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 19, 2024
Hayriye parlağı büyülemiş21. BÖLÜM FRAGMANI
“Hem çok akıllı hem de eğlenceli bir kadın…” 😎 #KirliSepeti’nin yeni bölüm fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/lkP2UBzpC0
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 19, 2024
Helal olsun ikonella.
Canan Hanım geri dönüyor! 🥳 #KirliSepeti yeni bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/pENBgjRS22
— Kirli Sepeti (@dizikirlisepeti) February 21, 2024