Tek yaptığım spor 5 vakit namaz çatla.@serhatt bacım vücudunu esnetip bu hareketleri yapmaya gitmiş diye duydum her pazar farklı spor yapıyor zaten kendini aştı
Tek yaptığım spor 5 vakit namaz çatla.@serhatt bacım vücudunu esnetip bu hareketleri yapmaya gitmiş diye duydum her pazar farklı spor yapıyor zaten kendini aştı
Potoslu mort.
Esas bunlar mortPotoslu mort.
Ben hiçbirini desteklemiyorum.
Aaaa dur ortalık karıştı 😱Ben hiçbirini desteklemiyorum.
Sercan/Aleyna aşkı ne alemde?
Papatya gitmezse bu ikili hepsinin içinden geçer
Aleyna nın talibi çok gibiSercan/Aleyna aşkı ne alemde?
Adada herkese güzel geliyordur 😂Aleyna nın talibi çok gibi
Valla Damla'mı rahat bıraksınlar bana yeter. ❤️❤️❤️@Sherlock a buradan izlerken de güzel geliyormuş
Yunus Emre parlağını haşat eder Nagi.Macun yine kurgunun doızunu kaçırmış @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi
Gerçi Nagi Queen ablam tek yumrukta indirir ikisini de
Hepsini eder bir Hikmet vardı o da gelmemiş zatenYunus Emre parlağını haşat eder Nagi.
senin Sarı Papatya 1 aylık evliyken gelmiş yarışmaya. Kalbinden vurulmuşsundur duyduğundaMacun yine kurgunun doızunu kaçırmış @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi
Gerçi Nagi Queen ablam tek yumrukta indirir ikisini de
Heyatım evlilik önemli mi bak @serhatt a sor bunu.
senin Sarı Papatya 1 aylık evliyken gelmiş yarışmaya. Kalbinden vurulmuşsundur duyduğunda
Ahaa, yedekten Hikmet'te mi geldi. 😱Hepsini eder bir Hikmet vardı o da gelmemiş zaten
Yok gııı gelmez o yeterince sinirli reyting kaynağı var bu senr ona gerek yokAhaa, yedekten Hikmet'te mi geldi. 😱