Nerde eski kütük yoldaşım az mı sabahlardı @dreamy beyciğimle ben de yancı olurdum.Eskiden canlı izlerdik, yaşlandık artık sabah sonuçlara ve sahne şovlarına bakıp geçiyoruz.
Ah o eski günler… Özellikle 2021 senesi çok iyiydi…Nerde eski kütük yoldaşım az mı sabahlardı @dreamy beyciğimle ben de yancı olurdum.
Ben de var mıydım İsmail beyciğim?Ah o eski günler… Özellikle 2021 senesi çok iyiydi…
Vardın diye hatırlıyorum, sabahlamıştık sanki.Ben de var mıydım İsmail beyciğim?
Ah o eski günler… Özellikle 2021 senesi çok iyiydi…
Benim izleidklerim arasından en iyi sene 2013'tü. 2021 pandemi dönemiydi, ne kadar iyi olabilir ki? .ABen de var mıydım İsmail beyciğim?
Hayır törenden bahsetmiyorum, buradaki ortam çok iyiydi. Keyif almıştım baya. Sen niye yoktun, şu an fark ettim.Benim izleidklerim arasından en iyi sene 2013'tü. 2021 pandemi dönemiydi, ne kadar iyi olabilir ki? .A
Bilmem, planlı değildi aslında ama 2015'ten sonra ilk kez Grammy izlemiş oldum.Hayır törenden bahsetmiyorum, buradaki ortam çok iyiydi. Keyif almıştım baya. Sen niye yoktun, şu an fark ettim.
Evet, bende öyle hatırlıyorum.Canımsın İsmail beyciğim.Vardın diye hatırlıyorum, sabahlamıştık sanki.
Yaparsa sayın admin yapar , ötekisi kimbilir nerede ? @Sherlock ‘a bel bağlama bence.
İzlediğine pişman mısın ?Beklentini karşıladı mı?Bilmem, planlı değildi aslında ama 2015'ten sonra ilk kez Grammy izlemiş oldum.
Töreni izledin mi ?Taylor yapmıṣ yine yapacağını
Miley Cyrus Flowers hak etti
Töreni izledin mi ?
Türkçe mi?İzlemedim ama radyoda bugün bütün gün Taylor konuṣuldu
Mazi kalbimde yaradır…Ah o eski günler… Özellikle 2021 senesi çok iyiydi…
İsmail beyciğime kıyamam. @dreamy
@phoebebuffay a kıyar mısın? Hain banlayın şunu…
Türkçe mi?
Almanca mı ?Yok isviçre radyosunda