Ayyy sus sen bu gidişle perşembeleri çakma dilber i izlersin orjinali varken paçoz zzz kenarın dilberiiiiiiii@xemrexxx Bu evde kalmışlığı ile bi de zevksizlik yapıyo .
Ayyy sus sen bu gidişle perşembeleri çakma dilber i izlersin orjinali varken paçoz zzz kenarın dilberiiiiiiii@xemrexxx Bu evde kalmışlığı ile bi de zevksizlik yapıyo .
Çakma Dilber'ler asıllarını yaşatır mahalle karısı perşembeleri sen oturur izlersin o diziyiAyyy sus sen bu gidişle perşembeleri çakma dilber i izlersin orjinali varken paçoz zzz kenarın dilberiiiiiiii
@serhatt sistan izler Kubilayı +18 rüyalarında görüyormuş düzenli olarakÇakma Dilber'ler asıllarını yaşatır mahalle karısı perşembeleri sen oturur izlersin o diziyi
Sen maldan ne anlarsın paçozun başkanı.Kımıl zararlısı fatik Ünal A bayılan serhat yorum yapmasın mümkünse
Rüyada görme işi sende tatlım zira hiçbir zaman bekarlıktan kurtulamayacağın için.@serhatt sistan izler Kubilayı +18 rüyalarında görüyormuş düzenli olarak
Evlenip napayım sonra ayrılırken malım mülkümün yarısı başkasına gitsin pışşşık enayi miyim benSen maldan ne anlarsın paçozun başkanı.
------
Rüyada görme işi sende tatlım zira hiçbir zaman bekarlıktan kurtulamayacağın için.
Foklu donlarını kim ne yapsın ayol?Evlenip napayım sonra ayrılırken malım mülkümün yarısı başkasına gitsin pışşşık enayi miyim ben
Dizinin sadece bir 15 dakikalık kısmını kaplamasın rica ediyorum. Evlenme sahnesinde ki gibi olursa yine çıngar çıkarırım burada.
Rızvan'ın karizması çizildi Bir şekilde imajını toparlaması lazım bakıcaz ne olucak...Dizinin sadece bir 15 dakikalık kısmını kaplamasın rica ediyorum. Evlenme sahnesinde ki gibi olursa yine çıngar çıkarırım burada.
Son sahnedir kesin
Ona bile razıyım.Son sahnedir kesin
Ya fragman da gaza geliyorum. Sonra dizinin esas sahnesi için diziyi iki saat izliyorum. Şu sahneleri sona değilde genele yaysa hiç fena olmayacak. Sonra diziyi izlenir kılacak başka bir şeyler arıyorum hepsini izleyebilmek için.Rızvan'ın karizması çizildi Bir şekilde imajını toparlaması lazım bakıcaz ne olucak...
Ama fena değil fragman, aksiyonu daha bol olan bir ikinci fragmana hayır demem
Son sahnedir kesin
Bu bölüm aksiyonu bol olur mu ?Ya fragman da gaza geliyorum. Sonra dizinin esas sahnesi için diziyi iki saat izliyorum. Şu sahneleri sona değilde genele yaysa hiç fena olmayacak. Sonra diziyi izlenir kılacak başka bir şeyler arıyorum hepsini izleyebilmek için.
Şuan mesela o kişi Damla ve yapacağı entrikalar.
İnşallah olur. Yakın zamanda Melisa Döngel'i de görmek dileğiyle.Bu bölüm aksiyonu bol olur mu ?
Aman aman yok yokİnşallah olur. Yakın zamanda Melisa Döngel'i de görmek dileğiyle.
Vay beee. Şurada parlakları yarıştırıyorsunuz ama iki güzele aman aman hee. Alacağınız olsun.Aman aman yok yok
Gelsin de sezon sonu final yapalımİnşallah olur. Yakın zamanda Melisa Döngel'i de görmek dileğiyle.
Melisa,Hayal ve Miray üçlüsünden final olmaz. 😂Gelsin de sezon sonu final yapalım
Melisa Döngel güzel değil bence 😂 Hem oyunculuğunu beğenmiyorum, bir anne rolü lazım baba figürü lazım acilen Mecnun komutan dönmeli Parlakta istemem hatta Hakan Marten parlağı da gitsinVay beee. Şurada parlakları yarıştırıyorsunuz ama iki güzele aman aman hee. Alacağınız olsun.