miray daner'in doğum günüymüş 15 ocak aynı zamanda kurtlar vadisi'nin başladığı tarih tesadüf mü ona göre mi buldu yoksa başrolü bahadır özdener
işin şakası bu tabi nice yaşları olsun inşallah
Fikret ile Halil İbrahim'in bir planı var diye bekliyordum ama sanırım gerçekten birbirilerini tehdit etmişler.
Aga Bahadır Özdener kafasına göre yazar bakmışsın 17.Bölüm'de ikisi yine kanka olur 😂Fikret ile Halil İbrahim'in bir planı var diye bekliyordum ama sanırım gerçekten birbirilerini tehdit etmişler.![]()
Bunu çektiklerinde bu haftanın bölümü çekiliyordu yüksek ihtimalle umarım aksiyonun bol olduğu bölümler gelirDeniz Can'dan bahsedişi.Halil İbrahim bu sözlerin hatırına Yılmaz Marten'i acı çektirmeden öldürsün.
Böyle manyaklık olmaz 😂Esra Dermancıoğlu bir efsane yaratıyor her bölüm, Asiye.![]()
öyle olur gibi ayrıca letolardan'da tuncay'ın öleceğini düşünüyorum hem asiye nedime eşit olur hem zeynep ailesini siler ailesi yüzünden kardeşi öldüğü için ve halo ile barışırBöyle bölümlere alışınDizinin ipleri sadece Bahadır Özdener'de olunca bazen mantık, gerilim ile aksiyon olmadan ama yine de tv başında izleten bir bölüm yazılabiliyor, mesela bunu EDHO'da Raci Şaşmaz ayrıldıktan sonra gördük. Mesela @ömer karataş hatırlar EDHO 6.Sezon'da yılbaşı arasına girmeden aşırı sıkıcı bölüm yazan Bahadır Özdener'den, 2021'in ilk bölümü Hayriye Ana'nın ölümünü yazan Bahadır Özdener'e geçmiştik
O yüzden ben pek takılmıyorum dizi şu an az olan aksiyon sahneleriyle bile TV'deki en iyi aksiyon dizisi öyle düşünün 😂Belli ki Damla karakteri Fikret'e sulancak, kadın hikayesi oradan ilerleyecek ama Hakan Marten bir kaç bölüme abisiyle postalansın
@Emre Ozansoy @batuhankaralar
Evet olabilir, bu arada Zeynep'ten de sıkıldım hacı, sezon finalinde ölmesi dileğiyle 😂öyle olur gibi ayrıca letolardan'da tuncay'ın öleceğini düşünüyorum hem asiye nedime eşit olur hem zeynep ailesini siler ailesi yüzünden kardeşi öldüğü için ve halo ile barışır
ben devam edeceğini düşünüyorum ayrıca son bölümler edho'nun ilyas ile ömür'ün küstüğü barıştığı bölümlere benzemeye başladı ve orda da en son ilyas işlerin başına geçmişti burda'da halil ibrahim silah satışı kontrolünü ele geçirecek gibiEvet olabilir, bu arada Zeynep'ten de sıkıldım hacı, sezon finalinde ölmesi dileğiyle 😂
Hudutsuz Sevda 200.Bölüm Fragmanı : "Halilime kıydılar" 😂😂😂ben devam edeceğini düşünüyorum ayrıca son bölümler edho'nun ilyas ile ömür'ün küstüğü barıştığı bölümlere benzemeye başladı ve orda da en son ilyas işlerin başına geçmişti burda'da halil ibrahim silah satışı kontrolünü ele geçirecek gibi
Yazdıkların doğrudur, izlemediğim için bir şey diyemem ama yeni karakterler olmadı. Hikayenin merkezine çabuk konumlandırdılar. Mesela Yılmaz geldiğinde de aynısı olmuştu ama o sırıtmadı, çünkü aksiyon seviyesini yükseltti. Hakan'ın ne aksiyona ne drama katkısı var, Damla da entrika için geldi ama bu dizi entrika dizisi değil.Böyle bölümlere alışınDizinin ipleri sadece Bahadır Özdener'de olunca bazen mantık, gerilim ile aksiyon olmadan ama yine de tv başında izleten bir bölüm yazılabiliyor, mesela bunu EDHO'da Raci Şaşmaz ayrıldıktan sonra gördük. Mesela @ömer karataş hatırlar EDHO 6.Sezon'da yılbaşı arasına girmeden aşırı sıkıcı bölüm yazan Bahadır Özdener'den, 2021'in ilk bölümü Hayriye Ana'nın ölümünü yazan Bahadır Özdener'e geçmiştik
O yüzden ben pek takılmıyorum dizi şu an az olan aksiyon sahneleriyle bile TV'deki en iyi aksiyon dizisi öyle düşünün 😂Belli ki Damla karakteri Fikret'e sulancak, kadın hikayesi oradan ilerleyecek ama Hakan Marten bir kaç bölüme abisiyle postalansın
@Emre Ozansoy @batuhankaralar
Miray Daner'i severim ama Zeynep karakteri çok can sıkmaya başladı. Ölse üzülmem.Evet olabilir, bu arada Zeynep'ten de sıkıldım hacı, sezon finalinde ölmesi dileğiyle 😂
İşte bu başkan 😂 Haydi TT yapak da Miray Daner'i çıkartalım 😂Yazdıkların doğrudur, izlemediğim için bir şey diyemem ama yeni karakterler olmadı. Hikayenin merkezine çabuk konumlandırdılar. Mesela Yılmaz geldiğinde de aynısı olmuştu ama o sırıtmadı, çünkü aksiyon seviyesini yükseltti. Hakan'ın ne aksiyona ne drama katkısı var, Damla da entrika için geldi ama bu dizi entrika dizisi değil.
Hakan ve Damla yerine birkaç bölüm daha Yılmaz Marten'i izlemeyi yeğlerim. Dün akşam yokluğu bayağı belli oldu bu arada Cemal Hünal'ın.
------
Miray Daner'i severim ama Zeynep karakteri çok can sıkmaya başladı. Ölse üzülmem.![]()