TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Ogeday sevdiğimiz bir yarışmacıydı ama sms yok hemen egolu olmuş bundan sonra bir tek survivorun sefiri Turbo Turabi'yi destekliyorum.

Turabi'yi gram sevmem ama Ogeday'ın yarışma dışı özel hayattan girmesi çok yanlış bir hamleydi.

Bu arada bu sezon ilk kez kırmızı takımı tutuyorum. Mavi takım Damla Can ve Yunus Emre dışında çok itici. :A

Bu sezon baya sardı.

Daha yarışma başlamadan herkese saran, büyük büyük laflar eden, oyun kazanınca survivorda en marjinal sevinme hareketlerini yapan Turabi'nin oyun kaybedince ilk kez aynı üslupla karşılaşınca sinirden ağlaması çok eğlendirdi 🤭Ağlayacaksan oynamayacaksın. Kendi döneminde Ogeday da sevdiğim bi yarışmacı değildi ama bu sezon ki Ogeday'dan razıyım.

Nagi'm bir açılsın görecek herkes. 😁🔥 Turabi ogeday kavgasında Turabi haklı. Ogeday da inşallah poyraz gibi düşer performansı hemen. 🙏

Vay çakma italyan vay :A

Fragman bugün gelsin artık. İlk yedeklerin gelecek olması + oyun düzenin değişmesini merakla bekliyorum.

Şuan TV'den izliyorum ama çoook sıkıcı. 2015'in atmosferinden eser yok. Parkur yok olmuş resmen, atış yarışı mübarek. Ada hayatı da yok olmuş, 2 saattir hala bir oyun bitmedi. Bu mudur yani? :A @12.Adam @dreamy @phoebebuffay @Emree

Gören de Hakan adam öldürdü zanneder, şaka gibi. Bir kere de adaletli davranın.

Ogeday yargı dağıttı, bundan sonra Survivor'ın kralı belli :A :A

Ogeday… Razıyız bu çocuktan…

Aleyna ve Damla sultanlarım… Çok güzelsiniz…

Şimdilik bu kadar…

Ne yargısı hacı Turbo'ya bak 😂 Nisa şampiyon olunca kızın parasıyla tatillere giden adam mı Turabi'nin resimlerine yorum yapıyor ? Bıraksın bu işi Ogeday Palmiye :A:F

Soldaki kırbaç fantasizi,Sağdaki görsel çanak anteni ayarlarken. :A

Ogeday sevdiğimiz bir yarışmacıydı ama sms yok hemen egolu olmuş bundan sonra bir tek survivorun sefiri Turbo Turabi'yi destekliyorum.

Bu sezon baya sardı.

Daha yarışma başlamadan herkese saran, büyük büyük laflar eden, oyun kazanınca survivorda en marjinal sevinme hareketlerini yapan Turabi'nin oyun kaybedince ilk kez aynı üslupla karşılaşınca sinirden ağlaması çok eğlendirdi 🤭Ağlayacaksan oynamayacaksın. Kendi döneminde Ogeday da sevdiğim bi yarışmacı değildi ama bu sezon ki Ogeday'dan razıyım.

Nerede nereye :F :F @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06

Oyun sistemi değişti. Yeni sistemde oyun tek tur oynanacak ve 12’de bitecek. Kadın-Erkek sıra ile oynayacaklar. Bir takım 8’e ulaştığında sonrası bayrak yarışı ile devam edecek 12 sayısına kadar. Oyun finalinde kadın ve erkek aynı anda atış yapacak.

Sercan, seremonide analizini sakin bir dille anlatırken Nagihan, sakatlığından bahsediyor. Sanki hep güçlü rakiplerle yarışıyormuş da sadece bugüne özel zayıfları seçiyormuş gibi.

Turabi’nin, Sercan bir kadına bağırdı diye nutuk atması… Eski paylaşımlarını bilmesek inanacağız. :A

Sercan, seremonide analizini sakin bir dille anlatırken Nagihan, sakatlığından bahsediyor. Sanki hep güçlü rakiplerle yarışıyormuş da sadece bugüne özel zayıfları seçiyormuş gibi.

Turabi’nin, Sercan bir kadına bağırdı diye nutuk atması… Eski paylaşımlarını bilmesek inanacağız. :A
Tanı… Tespit… Saptama… İşte İsmail Beyciğim… :A @Sherlock

• Harika
Reactions: dreamy
Turabi, Nagihan ikilisi Survivor tarihinin en yapmacık, itici ikilisi olabilir. Sercan, çıldırıp hatalar yapmadığı sürece hep haklı durumda kalacaktır.

Rahatsız olduğum durum..
Tüm yarışma Nagihan ve Turabi üzerine kurulmuş..

Diğerleri saksı gibi...
Dün akşam 30 dk süren konseyde 25 dk Nagehan ve Turabi konuştu..kalan sürede Ersin, Sercan....

Acun, Nagihan ve Turabi için kural değişikliğine gitti, gene kazandıramadı, haftaya takımları karacakdır.
İstatistik senesi olduğu için Merve ve Nagehan nın Sedayı seçmek için verdiği savaş içler acısı...

Yarışmaya yalnış bilmiyorsam 4 yada 5 kez katılan Mervenin Çok Açım diye ağlaması kadar abes bir olay yok... Sanki hiç yaşamadı ve hiç bilmiyor bu şartları..

Çok bağlı izlemiyorum bu sene hatda izlemediğim günleri oldu.

Bakalım ilerleyen süreç ne gösterecek kendi adıma.
Desteklediğim isimler şuan aynı, Damla, Nefise, Ogeday ve Poyraz.

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: dreamy and 12.Adam
Rahatsız olduğum durum..
Tüm yarışma Nagihan ve Turabi üzerine kurulmuş..

Acun, Nagihan ve Turabi için kural değişikliğine gitti, gene kazandıramadı, haftaya takımları karacakdır.
Reality veren sadece ikisi ondan sürekli onları izliyoruz bu günler Sercan kötü performansını unutturmak için kavga etmeye çalışıyor.

Yeni sistem maviler için daha iyi onlarda çoğu yarışmacı hızlı ve iyi neredeyse seda a. bile oyun alıyordu tam tersi kırmızı takım için daha zor oldu.
Bir de acun yaptığı hatayı kabul etmemek için suçu yarışmacılara atıyor, bu kadar dengesiz takımlar en son 2018'de oldu.

• Okudum
Reactions: The_Erinch