Soldaki kırbaç fantasizi,Sağdaki görsel çanak anteni ayarlarken.
Vay çakma italyan vay
Fragman bugün gelsin artık. İlk yedeklerin gelecek olması + oyun düzenin değişmesini merakla bekliyorum.
Şuan TV'den izliyorum ama çoook sıkıcı. 2015'in atmosferinden eser yok. Parkur yok olmuş resmen, atış yarışı mübarek. Ada hayatı da yok olmuş, 2 saattir hala bir oyun bitmedi. Bu mudur yani? @12.Adam @dreamy @phoebebuffay @Emree
Sana sormalı.
Gören de Hakan adam öldürdü zanneder, şaka gibi. Bir kere de adaletli davranın.
Ogeday yargı dağıttı, bundan sonra Survivor'ın kralı belli
Ogeday… Razıyız bu çocuktan…
Aleyna ve Damla sultanlarım… Çok güzelsiniz…
Şimdilik bu kadar…
Ne yargısı hacı Turbo'ya bak 😂 Nisa şampiyon olunca kızın parasıyla tatillere giden adam mı Turabi'nin resimlerine yorum yapıyor ? Bıraksın bu işi Ogeday Palmiye
Ogeday sevdiğimiz bir yarışmacıydı ama sms yok hemen egolu olmuş bundan sonra bir tek survivorun sefiri Turbo Turabi'yi destekliyorum.
Bu sezon baya sardı.
Daha yarışma başlamadan herkese saran, büyük büyük laflar eden, oyun kazanınca survivorda en marjinal sevinme hareketlerini yapan Turabi'nin oyun kaybedince ilk kez aynı üslupla karşılaşınca sinirden ağlaması çok eğlendirdi 🤭Ağlayacaksan oynamayacaksın. Kendi döneminde Ogeday da sevdiğim bi yarışmacı değildi ama bu sezon ki Ogeday'dan razıyım.
Nerede nereye @Dosi @offensive @ozmoturk @mrt-06
Hayat işte.
Eskiden çok yakışıklıymış ama şimdi.
Tanı… Tespit… Saptama… İşte İsmail Beyciğim… @SherlockSercan, seremonide analizini sakin bir dille anlatırken Nagihan, sakatlığından bahsediyor. Sanki hep güçlü rakiplerle yarışıyormuş da sadece bugüne özel zayıfları seçiyormuş gibi.
Turabi’nin, Sercan bir kadına bağırdı diye nutuk atması… Eski paylaşımlarını bilmesek inanacağız.
Bulursan bana da seslen…
Çürümüş bir meyve diğerlerinide bozar.
Reality veren sadece ikisi ondan sürekli onları izliyoruz bu günler Sercan kötü performansını unutturmak için kavga etmeye çalışıyor.Rahatsız olduğum durum..
Tüm yarışma Nagihan ve Turabi üzerine kurulmuş..
Acun, Nagihan ve Turabi için kural değişikliğine gitti, gene kazandıramadı, haftaya takımları karacakdır.