Haterlara kötü haber, dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyormuş (beklendiği gibi). @xxAlemdarxx @ömer karataş
güzel haber,bu arada tuncay'ın da gelmesi ile gitmesi bir olacak diye düşünüyorum ablası zeynebi korumaya çalışırken vurulıp ölebilir tuncay hangi bölüm olur bilmem amaHaterlara kötü haber, dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyormuş (beklendiği gibi). @xxAlemdarxx @ömer karataş
Vurulmak için mi geldi diyorsun sete şimdi.güzel haber,bu arada tuncay'ın da gelmesi ile gitmesi bir olacak diye düşünüyorum ablası zeynebi korumaya çalışırken vurulıp ölebilir tuncay hangi bölüm olur bilmem ama
Hocam bu planlanan bir şeydi Bu reytinglerle bitmez, ama Kurtlar Vadisi'nin finali olmadı sezon finali ayağına bitti. Eşkıya keza aynı, sezon finali ayağına bitti.Haterlara kötü haber, dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyormuş (beklendiği gibi). @xxAlemdarxx @ömer karataş
hemen olmaz da bir kaç bölümoynayıp ayrılabilir kaybolan karakterler önünce genelde öldürülüyor döndüklerinde çünküVurulmak için mi geldi diyorsun sete şimdi.
yeni sezon yeni konsept olur o konularda olur ama başka yeni konularda olur rızvan'ı maşa olarak kullananların rızvan'ı sezon finalinde öldüreceklerini düşünüyorum ayrıcaHocam bu planlanan bir şeydi Bu reytinglerle bitmez, ama Kurtlar Vadisi'nin finali olmadı sezon finali ayağına bitti. Eşkıya keza aynı, sezon finali ayağına bitti.
Hudutsuz Sevda EDHO yoluna girerse yeni sezonda, bence 3-4 sezonluk ömrü olur. Ama ve lakin bu denli aile çatışması bir yere kadar gider, 2. Sezon son sezon olur biter. Her halükarda bizim ekip nasıl final yazabiliyor onu görmek isterim. Çünkü KV-EDHO'da nasip olmadı.
@batuhankaralar @eemre @ömer karataş
Marten Kardeşler olayını bitirip baba Marten'i ve ortaklarını getirip bir hikaye yazmaya başlasalar dediğin gibi 3 - 4 sezon garanti de neyi bekliyor anlamadım. EDHO zaten kanayan yaramız, Kurtlar Vadisi Pusu da en azından iyi bir son ile bitti. Mezarlık sahnesi anlamlı oldu ama akılda kalıcı değil işte. Hudutsuz Sevda'nın finalinden çok sezon finalini merak ediyorum ben.Hocam bu planlanan bir şeydi Bu reytinglerle bitmez, ama Kurtlar Vadisi'nin finali olmadı sezon finali ayağına bitti. Eşkıya keza aynı, sezon finali ayağına bitti.
Hudutsuz Sevda EDHO yoluna girerse yeni sezonda, bence 3-4 sezonluk ömrü olur. Ama ve lakin bu denli aile çatışması bir yere kadar gider, 2. Sezon son sezon olur biter. Her halükarda bizim ekip nasıl final yazabiliyor onu görmek isterim. Çünkü KV-EDHO'da nasip olmadı.
@batuhankaralar @eemre @ömer karataş
Ben zannetmiyorum öleceğini de belli de olmaz. Ha belki Yılmaz yada babasından dolayı ölür, Zeynep de geri döner Halil İbrahim'e.hemen olmaz da bir kaç bölümoynayıp ayrılabilir kaybolan karakterler önünce genelde öldürülüyor döndüklerinde çünkü
evet bu şekilde halil ibrahim'e dönebilir zeynep bencede ve sıra hakan'a gelir yılmaz'ın babası geldikten sonrada o uğraştırır ve yılmaz ölür kardeşinden sonra bence bu benim düşüncem tabi ki illa böyle olacak değilMarten Kardeşler olayını bitirip baba Marten'i ve ortaklarını getirip bir hikaye yazmaya başlasalar dediğin gibi 3 - 4 sezon garanti de neyi bekliyor anlamadım. EDHO zaten kanayan yaramız, Kurtlar Vadisi Pusu da en azından iyi bir son ile bitti. Mezarlık sahnesi anlamlı oldu ama akılda kalıcı değil işte. Hudutsuz Sevda'nın finalinden çok sezon finalini merak ediyorum ben.------
Ben zannetmiyorum öleceğini de belli de olmaz. Ha belki Yılmaz yada babasından dolayı ölür, Zeynep de geri döner Halil İbrahim'e.
Halil İbrahim 20.bölüme kadar vurulmazsa eğer sezon finalinde vurulur 😂Marten Kardeşler olayını bitirip baba Marten'i ve ortaklarını getirip bir hikaye yazmaya başlasalar dediğin gibi 3 - 4 sezon garanti de neyi bekliyor anlamadım. EDHO zaten kanayan yaramız, Kurtlar Vadisi Pusu da en azından iyi bir son ile bitti. Mezarlık sahnesi anlamlı oldu ama akılda kalıcı değil işte. Hudutsuz Sevda'nın finalinden çok sezon finalini merak ediyorum ben.------
Ben zannetmiyorum öleceğini de belli de olmaz. Ha belki Yılmaz yada babasından dolayı ölür, Zeynep de geri döner Halil İbrahim'e.
Rızvan ölmesin be aga döneklik yapıp Halo'ya katılsın bencehemen olmaz da bir kaç bölümoynayıp ayrılabilir kaybolan karakterler önünce genelde öldürülüyor döndüklerinde çünkü
------
yeni sezon yeni konsept olur o konularda olur ama başka yeni konularda olur rızvan'ı maşa olarak kullananların rızvan'ı sezon finalinde öldüreceklerini düşünüyorum ayrıca
temel'i öldürmese olabilirdi ama zorlaştı gerçi edho'da kimler kimlerle dost olmuştuHalil İbrahim 20.bölüme kadar vurulmazsa eğer sezon finalinde vurulur 😂
------
Rızvan ölmesin be aga döneklik yapıp Halo'ya katılsın bence