Cuma sabahı o bile yeter haterlarımızı çıldırtmaya.![]()
@serhatt ın her gece gördüğü kabuslarNeyi açıklığa kavuşturuyon be sen zırlamaktan başka birşey yaparkem görmüyorum seni hiç.ss
Serkay'ım hep mutlu ona özel birşey değil![]()
![]()
Cuma sabahı o bile yeter haterlarımızı çıldırtmaya.![]()
@serhatt ın her gece gördüğü kabuslarNeyi açıklığa kavuşturuyon be sen zırlamaktan başka birşey yaparkem görmüyorum seni hiç.ss
Serkay'ım hep mutlu ona özel birşey değil![]()
![]()
Haklısın ecünnü tam kabus gibi görünüyor.
Temel yaktı içimizi
Ulan fiko naptın aldatcan mıZeynep var mıdır yok mudur bilmem ama Halil İbrahim ile Fikret'in bir planı var gibi. Fikret'in sürekli tehdit vari konuşmaları bayağı şüphelendiriyor.
yada birşey olmayacak olmuş gibi tehdit edecek olur damla fikret'i yada yılmaz fikret'i bu arada yılmaz'ın kardeşi de pek yaşamaz temel'e karşılık yılmazın kardeşi olur bence yılmaz ölmeden önceUlan fiko naptın aldatcan mı
Yalnız olay olurlar.Ulan fiko naptın aldatcan mı
damla daha uzun kalır yılmaz'ın kardeşi daha kısa kalır gibi geliyor bana temel'e karşılık onu öldürür halil ibrahim bence yılmaz'ı öldürmeden önceBölüm sonu biraz sıkıcıydı acaba dizi 2.sezonda mı daha güzel olacak EDHO gibi ? Misal ilk sezonu darlıyordu bazen EDHO 😂
Ama ilk 1-1.5 saati sevdim sonlara doğru tempo düştü.
Hayal Köseoğlu diziye yakıştı ama Yağız Can biraz amatör kaldı
Kötü denmez bölüme'de sıkıcı denir usta özellikle sonlara doğru yarın yüksek reyting gelir ama gelecke hafta düşerizİlk fragman kadar iddialı bir ikinci fragman olmadığından bölümden beklentim düşüktü, o yüzden pek şaşırmadım. İlk sahneleri dışında kötü bir bölüm oldu. Yeni karakterler hikayenin ortasına tak diye konuldu, Zeynep sadece Halil İbrahim haksızmış gibi davranmaya başladı. Buradan sonra ne olur bilmiyorum ama acil toparlanmaları lazım. (#371'de bahsettiğim olayın gerçek olması ve Hakan & Yılmaz olayının bir an önce bitirmeleri gerekiyor.)
halil ibrahim ve zeynebin fazla ayrı kalacaklarını düşümüyorum boşanma klişesine girmezler girilseydi 1 ay sonra boşanmış olarak gösterirlerdi yılmaz ayırmak istiyor ama bu gidişle kuracağı tuzak yüzünden barıştırır halil ibrahim ile zeynebi ayrıca biraz toparladıktan sonra babasından hesap kızar zeynep bana göreİlk fragman kadar iddialı bir ikinci fragman olmadığından bölümden beklentim düşüktü, o yüzden pek şaşırmadım. İlk sahneleri dışında kötü bir bölüm oldu. Yeni karakterler hikayenin ortasına tak diye konuldu, Zeynep sadece Halil İbrahim haksızmış gibi davranmaya başladı. Buradan sonra ne olur bilmiyorum ama acil toparlanmaları lazım. (#371'de bahsettiğim olayın gerçek olması ve Hakan & Yılmaz olayının bir an önce bitirmeleri gerekiyor.)
Yani aksiyon dolu, vurdulu kırdılı ve çata patlı bir bölüm beklerken saçma sapan müzikler ile geçiştirilmiş sahneler izledik. Sıkıcı da denilebilir tabi.Kötü denmez bölüme'de sıkıcı denir usta özellikle sonlara doğru yarın yüksek reyting gelir ama gelecke hafta düşeriz![]()
Bize soktukları 8-9.bölüm kazığını asla geçemez bu bölümYani aksiyon dolu, vurdulu kırdılı ve çata patlı bir bölüm beklerken saçma sapan müzikler ile geçiştirilmiş sahneler izledik. Sıkıcı da denilebilir tabi.
Yılbaşı arasına rağmen fragman yetiştirememişler yine. Güzel bir bölüm gelmezse muhtemelen düşer.
Aaaa ecünnüyü niye vurmamışlar?kız fragmanda birileri vurulmuyor muydu bunlar sevişme derdinde![]()
@serhatt la @Maskeli Fedai yi hatırlattı bana bu
![]()
![]()
![]()