ölmez gibi gözüküyor zaten yavuz'un kardeşi levent ile olursa daha da eğlenceli sahneler olur benceRahat bırakın Yavuz'u be Levent'le çok işimiz var ikisiyle beraber 😂 @ömer karataş @Hobbit
ölmez gibi gözüküyor zaten yavuz'un kardeşi levent ile olursa daha da eğlenceli sahneler olur benceRahat bırakın Yavuz'u be Levent'le çok işimiz var ikisiyle beraber 😂 @ömer karataş @Hobbit
Levent : yaa ne anlataysun damlacum ne kokaini ne silahı nerden geliyor aklına bunlar, sen de bu iktidar sevdası nerden geliyi 😂ölmez gibi gözüküyor zaten yavuz'un kardeşi levent ile olursa daha da eğlenceli sahneler olur bence![]()
![]()
iki alemci gecelere akarlar levent-damlaLevent : yaa ne anlataysun damlacum ne kokaini ne silahı nerden geliyor aklına bunlar, sen de bu iktidar sevdası nerden geliyi 😂
@ömer karataş @eemre @Hobbit
Pekiyi sen niye her hafta bu fikri belirtmeye konuya geliyorsunDeniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Naz Çağla Irmak, Hayal Köseoğlu ve Yağız Can Konyalı gibi isimlere yazık oluyor bu vasat dizi de![]()
7+ mı dedim ? Pardon 8 reyting dicektim
Bende öyle bir şey bekliyorum ama perşembe günü kandilmiş.7+ mı dedim ? Pardon 8 reyting dicektim![]()
Tamam 7 alırız 😂Bende öyle bir şey bekliyorum ama perşembe günü kandilmiş.Olumsuz etkileyebilir gibi sanki bir tık.
Cuma sabahı o bile yeter haterlarımızı çıldırtmaya.Tamam 7 alırız 😂
Çünkü canım öyle istiyorPekiyi sen niye her hafta bu fikri belirtmeye konuya geliyorsun![]()
Hep iyi niyetimdenÇünkü canım öyle istiyor![]()
peki sen neden her halta mualefet yapıyorsun
![]()
Neyi açıklığa kavuşturuyon be sen zırlamaktan başka birşey yaparkem görmüyorum seni hiç.ssHep iyi niyetimdenaçıklığa kavuştırup bir dayanak oluyorum renksiz hayatınıza, vasfiye teyze gibi düşün
![]()
Ay neyse geber bak kızla ne mutlu![]()
Kullarımızın fikirleri bizim için önemli değildirNeyi açıklığa kavuşturuyon be sen zırlamaktan başka birşey yaparkem görmüyorum seni hiç.ss
Serkay'ım hep mutlu ona özel birşey değil![]()
![]()
Vasat derken? 😒🤔Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Naz Çağla Irmak, Hayal Köseoğlu ve Yağız Can Konyalı gibi isimlere yazık oluyor bu vasat dizi de![]()
Hadi inse inse 6.50. Ne olur yani 😅Tamam 7 alırız 😂
Yoh be yükselcez herkese inat 😂Vasat derken? 😒🤔
------
Hadi inse inse 6.50. Ne olur yani 😅