Hazem
Favori Üye
TOTAL: 1.24 (33)Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
AB: 1.36 (20)
ABC: 1.51 (25)
TOTAL: 1.24 (33)Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
Çok beklersin, bu dizinin senaryosu bazı dizilerinki gibi 12lerden 6-7 reytinge düşürecek bir senaryo değil hamdüsenalar olsunMatematiği inkar etmiş olursun diyorum
yani 4 reyting alan bir dizinin 4.5-4.7 olması hayat kurtarır mesela yok sayamazsın
Ay neyse inşallah alev kazanır da 12 den 7 ye düşer o zaman inkar edemezsin![]()
Gizli Kızılcık Şerbeti fanı o, diziye baya hakim maşallahÇok beklersin, bu dizinin senaryosu bazı dizilerinki gibi 12lerden 6-7 reytinge düşürecek bir senaryo değil hamdüsenalar olsun![]()
![]()
İstemiyorumSen isviçreli kötü moderatörü mü istiyorsun?
Gizli Kızılcık Şerbeti fanı o, diziye baya hakim maşallah![]()
Çok teşekkürler. Bu hazin olay reytinglere yansımış.TOTAL: 1.24 (33)
AB: 1.36 (20)
ABC: 1.51 (25)
Çok teşekkürler. Valla bu gün yoğundum pek kontrol edemedim reytingleriTekrar yazmamak için kendimi alıntılayayım![]()
Seçim zamanları hariç ilk kez bu kadar iyi gitmiş sanırım, genelde 0'larda geziyorduÇok teşekkürler. Bu hazin olay reytinglere yansımış.
------
Çok teşekkürler. Valla bu gün yoğundum pek kontrol edemedim reytingleri![]()
Skandallar bu programa yarıyor. Geçen sezon da kavga ettikleri bölümler reytingleri artıyorduSeçim zamanları hariç ilk kez bu kadar iyi gitmiş sanırım, genelde 0'larda geziyordu![]()
Kızılcık Şerbeti senin dizinin 2.5 katını almışne mana😱
2022 de kalmışsınKızılcık Şerbeti senin dizinin 2.5 katını almış![]()
İnanmıyorum bu dediğine.2022 de kalmışsınben 7 gün masterchef izliyorum , pğazarları kirli sepeti + masterchef karışpık
![]()
total kullarımızı inandırmak zorunda değilizİnanmıyorum bu dediğine.![]()