En cıfcıflı yerde masadan ayrılıyor dostlar. Zakkum grubu dağıldı yawKüsmez küsmez
Bende kaçar iyi geceler
En cıfcıflı yerde masadan ayrılıyor dostlar. Zakkum grubu dağıldı yawKüsmez küsmez
Bende kaçar iyi geceler
Uykucu seni.8 saat 45 dk.
Uykucu seni.
Ben 7 saat 30 dakika 😎
aslında dur dur ben yaklaşık 7 saat uyudum. Baya bi uyku tutmadı erken uzanmaya alışkın olmadığım için, en son kontrol ettiğimde saat 12 buçuktuBenden sonra yatıp benden önce kalkmıṣsın.
aslında dur dur ben yaklaşık 7 saat uyudum. Baya bi uyku tutmadı erken uzanmaya alışkın olmadığım için, en son kontrol ettiğimde saat 12 buçuktu
Denedim olmadı shsjjsjs 7 buçuktan beri ayaktayım. Bi ufak deneme yaparım yine. Yarım saat yeterli olurHemen bir telafi uykusu çek.
Denedim olmadı shsjjsjs 7 buçuktan beri ayaktayım. Bi ufak deneme yaparım yine. Yarım saat yeterli olur
2 saat olmaması için oyalamıyorum şimdiYarım saat seni kesmez. 2 saat anca.
2 saat olmaması için oyalamıyorum şimdi
artık o defter kapandı
Rekorum belki 8 saat falandır. Maşallah diyorum size.
8 saat 45 dk.
Uykucu seni.
Ben 7 saat 30 dakika 😎
Benden sonra yatıp benden önce kalkmıṣsın.
aslında dur dur ben yaklaşık 7 saat uyudum. Baya bi uyku tutmadı erken uzanmaya alışkın olmadığım için, en son kontrol ettiğimde saat 12 buçuktu
Hemen bir telafi uykusu çek.
Denedim olmadı shsjjsjs 7 buçuktan beri ayaktayım. Bi ufak deneme yaparım yine. Yarım saat yeterli olur
Yarım saat seni kesmez. 2 saat anca.
Gece üçe kadar yatağımdaydım sonra bir ara kestirmişim, çişim geldi uyandım salonun ışığı yüzünden babamla tartıştık saat 7 ye geliyordu biraz daha telde vakit geçirdim sabah 8 de anca daldım. 12 de uyandım. Şimdi ben kaç saat uyudum?2 saat olmaması için oyalamıyorum şimdi
artık o defter kapandı
8?Gece üçe kadar yatağımdaydım sonra bir ara kestirmişim, çişim geldi uyandım salonun ışığı yüzünden babamla tartıştık saat 7 ye geliyordu biraz daha telde vakit geçirdim sabah 8 de anca daldım. 12 de uyandım. Şimdi ben kaç saat uyudum?
Bildiniz 4 + 4 = 8
5 saat ( @Hazem @Yakamoz-Asi ve @12.Adam nazar ettiler beni)
Bundan sonra 6-7 arası tutarım gibi. Alarmdan 1 saat önce aksilik tutup uyanınca maalesef uyku tutmuyor sonra