Önce bi yarım saat sağa sola döndüm tam @Yakamoz-Asi nazar etmiştir deyip pas ediyordumki uykuya dalmışım bi uyandım saat 12.30 yani 12 saate yakın bir uyku oldu. Rekorumu kırdımBir gün öncesi 4-5 saat uyumuş birine dediğin şeye bak ama evet tatillerde iyi uyuduğum doğrudur bu gece 10 saat uyudum, evdeki herkes uyuyor, bi geri uzanacağım. Belki 1 saat daha koparırım
Daha 2 günün var. Ne bu acele ?Önce bi yarım saat sağa sola döndüm tam @Yakamoz-Asi nazar etmiştir deyip pas ediyordumki uykuya dalmışım bi uyandım saat 12.30 yani 12 saate yakın bir uyku oldu. Rekorumu kırdım
Yarından itibaren erken uyanıp yeni haftadan itibaren 6-7 saatlik uyku düzenime merhaba diyeceğim @12.Adam @Hazem
Bünye alışmalı, pazartesi ve sonrası dinç olmak için hafta sonunda kendimi alıştırmam gerekir (tecrübeyle sabit)Daha 2 günün var. Ne bu acele ?
Nasıl mı? Biz son 1 aydır en fazla belki 4-5 gün güneş görmüşüzdür. Uyandığında karanlık olunca ister istemez uyumaya devam ediyorsun ve tatil olduğu için, yapılacak bir şey olmayınca bu son kaçınılmaz ek olarak bir gün öncesi 4-5 saat uyku ile şehir dışına gidip yorucu bir kaç etkinliğe katılınca sebepler arttı7 saat.
12 saat uyuyanları görünce çok şaşırıyorum nasıl oluyor diye.
Güneş yok mu ? Bana göre değil. Hava kapalı olunca bile psikolojim bozuluyor. Size bol uykulu günler efendim.Nasıl mı? Biz son 1 aydır en fazla belki 4-5 gün güneş görmüşüzdür. Uyandığında karanlık olunca ister istemez uyumaya devam ediyorsun ve tatil olduğu için, yapılacak bir şey olmayınca bu son kaçınılmaz ek olarak bir gün öncesi 4-5 saat uyku ile şehir dışına gidip yorucu bir kaç etkinliğe katılınca sebepler arttı
Teşekkürler. Aralık ve Ocak ayı genelde öyle geçiyor maalesef. Biz alışkınız yapacak bir şey yok yazında karanlığı pek görmeyiz. Marttan itibaren aydınlık ferah günlere kavuşuruzGüneş yok mu ? Bana göre değil. Hava kapalı olunca bile psikolojim bozuluyor. Size bol uykulu günler efendim.
Güneş yok mu ? Bana göre değil. Hava kapalı olunca bile psikolojim bozuluyor. Size bol uykulu günler efendim.
Bir gün öncesi 4-5 saat uyumuş birine dediğin şeye bak ama evet tatillerde iyi uyuduğum doğrudur bu gece 10 saat uyudum, evdeki herkes uyuyor, bi geri uzanacağım. Belki 1 saat daha koparırım
13.15 gibi uyandım. Gece kaçta uyduğumu hatırlatıyorum , 2-3 arası.
@Hazem ne alaka ? Okeye dördüncü mü arıyorsun?
Bir önceki sayfaya bak
Bu mesaj mı ?Hayatımda hiç bu kadar uyuyamadım.
Bu mesaj mı ?
Filler tepişirken çimenler ezilirmiş.Yani siz uykucular varken bana rastlamıṣ
Bir tek tatillerde iyi uyuyorum o da laf oluyor
Neyse benden bu gece bu kadar. Artık düzenli hayatıma dönüyorum
İyi geceler 💤 @12.Adam
İyi gecelerBir tek tatillerde iyi uyuyorum o da laf oluyor
Neyse benden bu gece bu kadar. Artık düzenli hayatıma dönüyorum
İyi geceler 💤 @12.Adam
İyi geceler
İyi geceler 💤İnş. 12 saat uyucam üşütmüşüm anca toparlarım
İyi geceler
Küstü galiba.