- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
@Yakamoz-Asi 16 biletten birine ikramiye çıkarsa forumun yolunu unut bu.Hoş geldi umarım. Bekleyip göreceğiz. Piyango çıkarsa tekel bayi açıp Başka bir iş yapmadan ömrümün sonuna kadar yaşarım. Yoksa her sene bu sene iyi olacak diye beklentiye girmek polyannacılık oynamak gibi. 3 İstanbul 3 İzmir 3 Ankara 5 Maraş 2 GaziAntep çeyrek bilet aldım. Bu sene beklentim deprem bölgelerine çıkacak yönünde. Malatya ve Hatay dan da bilet aldırabilseydim iyi olacaktı.
Tekrardan hoşgeldin 2024...
ben maltayı planlıyorum bir şekilde@Yakamoz-Asi 16 biletten birine ikramiye çıkarsa forumun yolunu unut bu.
Hoş geldi umarım. Bekleyip göreceğiz. Piyango çıkarsa tekel bayi açıp Başka bir iş yapmadan ömrümün sonuna kadar yaşarım. Yoksa her sene bu sene iyi olacak diye beklentiye girmek polyannacılık oynamak gibi. 3 İstanbul 3 İzmir 3 Ankara 5 Maraş 2 GaziAntep çeyrek bilet aldım. Bu sene beklentim deprem bölgelerine çıkacak yönünde. Malatya ve Hatay dan da bilet aldırabilseydim iyi olacaktı.
Tekrardan hoşgeldin 2024...
@Yakamoz-Asi 16 biletten birine ikramiye çıkarsa forumun yolunu unut bu.
ben maltayı planlıyorum bir şekilde
@12.Adam
Türkiyenin gidişatI iyi değilAma bence çok iyi strateji kurmuṣ. İnṣallah tutar diyelim.
------
Hadi bakalım inṣallah
benim istediğim olmadıGeçen seneki yorumlarıma baktım, yazmış olduğum ve hissettiğim şeylerin gerçekleştiği bir yıl oldu kendi adıma. 2023’ü güzel geçirdim.
Aklımda olan bir kaç şeyler var, onlarıda 2024’e gerçekleştirip seneye daha mutlu bir şekilde girmeyi umut ediyorum.
Konudada belirttiğim gibi hem ülkemiz hemde dünya adına barış ve huzurun bol olduğu, felaketten ve üzüntüden uzakta güzel anılar biriktireceğimiz güzel bir yıl dilerim 🙏
------
Bu arada konudaki görsel Göteborg/Brunnsparken
Evet ordayım şu an, çok belli ettim demekki 😱Yeni Zelanda'da yaşıyorsunuz galiba durun daha 2023 bitmedi keyfini çıkarın
Teşekkür ederim. Bende sana sağlıklı iyi yıllar dilerim
Evet ordayım şu an, çok belli ettim demekki 😱
Genelde 31 Aralıkta kutlama yapıldığı için ha 31 Aralık ha 1 Ocak.
Seneye daha buralardaysak gönlün olsun diye bir önceki sene gibi 1 Ocak tarihinde açarız 🤝