İsim ver kimler bunlar geveleme lafıHeyatım ben zamanında 4 kişilik yazmasaydım hala burada olurlardı
İsim ver kimler bunlar geveleme lafıHeyatım ben zamanında 4 kişilik yazmasaydım hala burada olurlardı
Kendini kandır sen başka bir halt yaptığın yok zaten.Heyatım ben zamanında 4 kişilik yazmasaydım hala burada olurlardı
İsim ver kimler bunlar geveleme lafı
Kendini kandır sen başka bir halt yaptığın yok zaten.
Tam da sana uygun bir söz, hakkın kötektir.
kız sana bunları alalım hem zengin hem ikizler sıkıldıkça oda değiştirirsin bir de bitcoindenmiş servetleri azıcık günümüze adapte ol yani yat, kat, yalı, mücevher geçmşte kaldı @Angelica @Carpe Diem @cookies @ozmoturk @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_ErinchTam da sana uygun bir söz, hakkın kötektir.
Maddiyat ile alakalı sıkıntısı olanlar alsın örneğin sen.kız sana bunları alalım hem zengin hem ikizler sıkıldıkça oda değiştirirsin bir de bitcoindenmiş servetleri azıcık günümüze adapte ol yani yat, kat, yalı, mücevher geçmşte kaldı @Angelica @Carpe Diem @cookies @ozmoturk @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch
İsim ver kimler bunlar geveleme lafı
Maddiyat ile alakalı sıkıntısı olanlar alsın örneğin sen.
Kız bakalım Meryem çakırbeyli gibi olabilecek mi Pink hanımHık diye gider ayol.
Apo için değmez.Kız bakalım Meryem çakırbeyli gibi olabilecek mi Pink hanım
Apo nın serveti için değebilir zatenApo için değmez.
Fatih'i alırdım Apo'nun serveti nasılsa ona kalacak.Apo nın serveti için değebilir zaten
4 e bölünecek sana yetmez ki dörtte biriFatih'i alırdım Apo'nun serveti nasılsa ona kalacak.
Diğer hak sahiplerini aradan çıkaracağım için sorun olmayacak.4 e bölünecek sana yetmez ki dörtte biri
Her şey para değil HeyatımDiğer hak sahiplerini aradan çıkaracağım için sorun olmayacak.
Bunu sık sık kendine tekrar et, belki bu kafadan çıkarsın.