16 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 4.8%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 9.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 8 38.1%
  • Son (ATV)

Oy: 3 14.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 6 28.6%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

Oy: 2 9.5%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
arka sokaklar Kim gelirse gelsin pazartesi günleri rakipsiz oldugunu gösterdi Dizi iki güclü rakibine ragmen 12 reyting almis cok basarili.

Yetenek sizsinizin basarili olacagi belliydi totaler ikinci kalir ama bundan sonra AB de pazartesi günleri Acunun.

Yer Gök Ask basarili bir sekilde devam ediyor ama bundan sonra zirveyu görmesi zor.

Son dizisi Total de vasat AB de Atv ye simdilik yetecek reytingi almis.

Koyu Kirmizi total de cok kötü AB de totalden iyi olsada oda kötü.

Leyla ile Mecnun Ab de ilk 50 de bence gayet basarili trt1 e göre.

Bir Kadin tanidim iki grubtada ilk 100 e girememis bunun en büyük sebebi dizinin iki hafta üst üste ara vermesi.

yetenek sizsiniz beklendiği gibi çok iyi oranlar almış ben ilerleyen haftalarda totalde de zirvede olacağını düşünüyorum.son ab de gayet iyi totalde ise kötü.

startv az akıllık yapip film koysa pt1e bak neler olcak

[TABLE="class: cms_table, width: 590"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 267, bgcolor: transparent"]ULUSLARARASI (TKR)[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 88, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 57, bgcolor: transparent"]00:06:01[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]1,13[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]13,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
13 share almis daha ne olsun film koysa 6 7 reyting 18 25 share garanti birakin dizi dizi iflahimiz kesildi kanald hariç diger kanallar dizi tuturmasi çok zor startv dizi yapmamasi lazım almasi lazım örnek muhtesem yüzyıl

? kendi gününde tek rakibi yeteneksizsiniz kuzey güney ikisinide ezip geçiyor Muhtesem Yüzyıl Çarsamba Cumartesi Ve Pazar Star Reytingleri ortanin üstünde oluyor pazartesi sali durumu iyi değil persembe bu hafta pt2 film vericek basarili olmasi yüksek..

startv az akıllık yapip film koysa pt1e bak neler olcak

[TABLE="class: cms_table, width: 590"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 267, bgcolor: transparent"]ULUSLARARASI (TKR)[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 88, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 57, bgcolor: transparent"]00:06:01[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]1,13[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]13,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
13 share almis daha ne olsun film koysa 6 7 reyting 18 25 share garanti birakin dizi dizi iflahimiz kesildi kanald hariç diger kanallar dizi tuturmasi çok zor startv dizi yapmamasi lazım almasi lazım örnek muhtesem yüzyıl

? kendi gününde tek rakibi yeteneksizsiniz kuzey güney ikisinide ezip geçiyor Muhtesem Yüzyıl Çarsamba Cumartesi Ve Pazar Star Reytingleri ortanin üstünde oluyor pazartesi sali durumu iyi değil persembe bu hafta pt2 film vericek basarili olmasi yüksek..

Saat 02.00 ile 02.06 arasında 13 share almak zor bir şey değil :)

filmle 6-7 reyting alması imkansız :D

ne alakasi var umutsuz ev kadinlari olmadigi hafta 10 reyting almisti 2012 filmi :) tv ilk kez adam akilli film koy bak kaç aliyor harry potter ölüm yadigarlari part 1 koy veya tv ilk kez filmleri almassa bisi bilmiom ilk 10 garanti

ne alakasi var umutsuz ev kadinlari olmadigi hafta 10 reyting almisti 2012 filmi :) tv ilk kez adam akilli film koy bak kaç aliyor harry potter ölüm yadigarlari part 1 koy veya tv ilk kez filmleri almassa bisi bilmiom ilk 10 garanti

pazartesi birçok yapım var film 6-7 reyting alamaz ama koyu kırmızıdan iyi gideceği kesin :D

pazartesi birçok yapım var film 6-7 reyting alamaz ama koyu kırmızıdan iyi gideceği kesin :D

simdiya kadar koydugu filmler pazar günü oses ve umutsuz ev kadinlari oldugu halde

10 & 6 & 5.97 oran aldi film koyu kırmızı ve son binkat iyi gidecegi kesin gözüyle bakiyorum kaliteden uzaklasmasi dogus grubunun yakındır :) reyting için kadin dizileri yaparlar olur biter ama bu da bizi memnun etmez vadi gibi silahli atraksyonlu bisi olsun ya çarsamba ve persembe hariç adam akilli dizi izlemiyorum tr den pis yedili izliom bide sali okadar

simdiya kadar koydugu filmler pazar günü oses ve umutsuz ev kadinlari oldugu halde

10 & 6 & 5.97 oran aldi film koyu kırmızı ve son binkat iyi gidecegi kesin gözüyle bakiyorum kaliteden uzaklasmasi dogus grubunun yakındır :) reyting için kadin dizileri yaparlar olur biter ama bu da bizi memnun etmez vadi gibi silahli atraksyonlu bisi olsun ya çarsamba ve persembe hariç adam akilli dizi izlemiyorum tr den pis yedili izliom bide sali okadar

aynen adam akıllı dizi yapamıyo star.

Koyu Kırmızı dizisi yakında yayından kaldırılır. Böyle giderse 13. bölümü de göremez gibi. Star TV'nin Pazartesi ve Perşembe günlerine iddialı yapımlar koyması lazım. Yoksa Star TV Pazartesi ve Perşembe günlerini kurtaramaz.

Leyla ile Mecnun TRT'ye göre iyi oranlar almış. Dizi böyle devam ederse sezon sonunu rahatlıkla görür.

Pazartesi akşamları 5 saat yayınlanan Arka Sokaklar reytingleriyle çok iyi gidiyor. Diziyi bu sezon bitirmeliler bence. Tadında bırakmaları daha doğru olacak.

Yetenek Sizsiniz Türkiye ile Acun TV çok iyi oranlar almış. Acun TV reyting için utanmasa her gün Yetenek Sizsiniz yayınlayacak.

Koyu Kırmızı çok zor bir günde.Onca fenomen dizi arasında nasıl tutmasını bekliyor star anlamadım.Daha Uygun bir günde en azından dizi bakımından daha az olan bir günde çok iyi işler çıkartabilir.Ama kesinlikle bu sırayı haketmiyor.

Arka Sokaklar Son Bölümlerine Göre Çok Hareketlıydı.Yetenek Sizsiniz Yarı Fınallere Geçilince Arka Sokakları Zırveden Indırır.

TNT'de kanal olarak çok kötü gidiyor. İlk 100'e sadece İzdivaç programı girmiş :)

ucankusfocus17ocak1.jpg

koyu kırmızı diğer star dizileri gibi tutmadı,yetenek sizsiniz iyi gitmiş, arka sokaklar 6-7.sezonu olmasına rağmen hala 1. :)

TNT'de kanal olarak çok kötü gidiyor. İlk 100'e sadece İzdivaç programı girmiş :)

cünkü TNT yanlis hareket ediyor KVP haric hicbir isi dogru degil, Eski dizileri yeniden baslatip büyük kanallar arasina giremez, yada bir Kadin tanidim gibi Dizi baslatarakda olmaz cünkü tnt nin sabit izleyicisi yok. Tnt KVP gibi sabit izleyicisi olan diziler Transfer etmeli birkac yil sonra izleyici Kanala alisinca Kendi dizilerini cekebilir.

cünkü TNT yanlis hareket ediyor KVP haric hicbir isi dogru degil, Eski dizileri yeniden baslatip büyük kanallar arasina giremez, yada bir Kadin tanidim gibi Dizi baslatarakda olmaz cünkü tnt nin sabit izleyicisi yok. Tnt KVP gibi sabit izleyicisi olan diziler Transfer etmeli birkac yil sonra izleyici Kanala alisinca Kendi dizilerini cekebilir.
katılıyorum. kaliteli işler yapamıyor

Geçen hafta yazdım. koyu kırmızı berbat bir senaryoya sahip. sokaktan iki teyzeyi cevırsek bu dizinin sensryosunu yazarlar.... zaten tmcnin dizileri artık tutmuyor.. star bu tmc prangasından kurtulmali... son dizisinin sbt nin çocuk ağırlıklı denekleri karşısında hiç şansı yok... eminim agb olsaydı ab de tartışmasız birinciydi

Arka Sokaklar her zamanki gibi çok iyi gitmiş.ama bence bu sezon biter Arka Sokaklar.
Leyla ile Mecnun TRT1 adına iyi gitmiş.Sezonu çıkaracak gibi gözüküyor.
Son A/B'de iyi gitmiş yine.Totali vasat zaten.
Koyu Kırmızı Star adına çok kötü gitmiş.Haketmediği reytingler alıyor bence çok sağlam ve kaliteli bir dizi.
Star bence dizi yapacağına dizi satın alsın.mesela Pis Yedili olabilir.Böyle 2-3 dizi alsa bence çok iyi olur.
Mor Menekşeler ilk 100e girmiş yine.Dizi bu sezon biter.
Bir Kadın Tanıdım bence çok iyi bir bölümdü ama hakettiği yerde değil yine malesef.

Ben Starın yerinde olsam;

İffeti Pazartesiye koyarım.
Salıya Pis yediliyi alır koyarım.
muhteşem yüzyıl ve eyvah düşüyorum çarşamba zaten
perşembe KVPyi alırdım
cuma firarı koyardım.
C.tesi ÇGHB yeni bölümleri olsa çok iyi olur.ve arkasından Behzat Ç. olabilir.PT2de
Pazar zaten pazar sineması.

TNT kurtlar vadısını alarak hata etti zaten. bu dizinin özel izleyicisi var. dizi başlayınca ekrana geliyor ve dizi başlayınca gidiyor. kanala hiç katkısı yok. birde tnt de bu seyirciyi elde tutacak bir bir kaliteli program yok. nerde taklit nerde idi bitmis program ve dizi varsa ekrana sürüyor. zaten yakında yabancılar kanalı satar giderler. turkiyede yeni bir kanal artık tutmaz. kanal 1 vardı okadar atak yaptılar olmadı. fox yıllardır ugrasiyor.. belli cizgiyi gecmiyor