Emre Ozansoy
Moderatör
Nerede gömüldü gııı 😱Sonunda şu yarışmanın gömüldüğünü gördüm daha bir şey istemem. Hasan da bir an önce kendisini kurtarır umarım.
Hasanda elenir merak etme emreSonunda şu yarışmanın gömüldüğünü gördüm daha bir şey istemem. Hasan da bir an önce kendisini kurtarır umarım.
X'te birkaç hesap var takip ettiğim, sezon başından beri yere göğe sığdıramıyorlardı şimdi gömüyorlar.Nerede gömüldü gııı 😱
Dilara son 5 haftada 4 kere son 2 den yırttı normaldirX'te birkaç hesap var takip ettiğim, sezon başından beri yere göğe sığdıramıyorlardı şimdi gömüyorlar.
Hasanda elenir merak etme emre
X'te birkaç hesap var takip ettiğim, sezon başından beri yere göğe sığdıramıyorlardı şimdi gömüyorlar.
Tahsinün instagram hesabı uçmuş o kadar tepki geldi demek ki kapamış @Yakamoz-Asi @The_ErinchHâlâ elenen isimlere şaşıranlar var. Kardeşim Dilara son dörde bir şekilde bırakılacak yoksa bu kadar kayırmanın bir anlamı olmaz. Rezalet bir sezon. Danilo'nun bende zaten fazla hükmü yoktu ama diğer iki şefi de artık ciddiye almıyorum. Tek dileğim Barbaros veya Kıvanç'ın kazanması.
İsabet olmuş.Tahsinün instagram hesabı uçmuş o kadar tepki geldi demek ki kapamış @Yakamoz-Asi @The_Erinch
OhhhhTahsinün instagram hesabı uçmuş o kadar tepki geldi demek ki kapamış @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Sen yorumları okumuyorsun herhalde Nisa yüzünden nası survivor bittiyse Dilara yüzündende masterchef bitti @Emre Ozansoy doğru söylüyor yani😃Nerede gömüldü gııı 😱
Kız sen Dilaraya @serhatt Tahsine @Yakamoz-Asi de sergene yaksın bari kınayı münasip yerlerineOhhhh
------
Sen yorumları okumuyorsun herhalde Nisa yüzünden nası survivor bittiyse Dilara yüzündende masterchef bitti @Emre Ozansoy doğru söylüyor yani😃
Seni gebertince yakacağım o kınayı.
Şarkıcı olmuşsun @Carpe Diem @cookies @Angelica @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturkSeni gebertince yakacağım o kınayı.
Senin gibi pavyonlara düşmedim en azından.
Dilara elensin diye dua ya başladım ben🤣
İstihareye yat.Dilara elensin diye dua ya başladım ben🤣
İstihareye yat.
Vay canına.Bak onu düşünmemiştim
Hatim indirDilara elensin diye dua ya başladım ben🤣
O sen ve @Carpe Diem beSenin gibi pavyonlara düşmedim en azından.
Hoşt rezil.
Mantıklı 🤣