yooo aksine her günün rezalet daha geçen gün @mrt-06 bu edebi düşük serhat abim forumdaşı kandırdı mal varlığına çöktü diye dava açtıEvet çünkü hayatımda hiç rezalet yok.
yooo aksine her günün rezalet daha geçen gün @mrt-06 bu edebi düşük serhat abim forumdaşı kandırdı mal varlığına çöktü diye dava açtıEvet çünkü hayatımda hiç rezalet yok.
Kendinle karıştırma beni. Bu saçma senaryoların pompyninkilerden bile daha manasız duruyor.yooo aksine her günün rezalet daha geçen gün @mrt-06 bu edebi düşük serhat abim forumdaşı kandırdı mal varlığına çöktü diye dava açtı
pompi reyiz senden ilham alıyor bence her bölüm patlayan bombaların hızı senin koca değiştirme hızın gibiKendinle karıştırma beni. Bu saçma senaryoların pompyninkilerden bile daha manasız duruyor.
O bombaları kafanda patlatıyorum her gün yine de iflah olmuyorsun arsız şey.pompi reyiz senden ilham alıyor bence her bölüm patlayan bombaların hızı senin koca değiştirme hızın gibi
sana 14. zevcini bulma zamanı gelmiş bu defa afrikadan bir kabile şefi bulup seni yurtdışına postlamalı geri dönemezsin deO bombaları kafanda patlatıyorum her gün yine de iflah olmuyorsun arsız şey.
Ay ben seni öyle postalarım ki hayatında öyle postalanma göremezsin bir daha.sana 14. zevcini bulma zamanı gelmiş bu defa afrikadan bir kabile şefi bulup seni yurtdışına postlamalı geri dönemezsin de
Bu aileye gelin olmalıydım...Tam senlik
Bu aileye gelin olmalıydım...
Var bi niyetimiz.Gelin ve metres aynı anda olurdun bu 5i ile
Şüpheniz olmasın.Yeni ifakat bulundu @xemrexxx
Şüpheniz olmasın.
Sen rahat ol bana bir şey olmaz.İfakat gibi sonun olmasında
Sen rahat ol bana bir şey olmaz.
Ben kimselere benzemem.O da kendinden emindi ama fiṣleyecekler
Ben kimselere benzemem.
Suna ya Hürrem sultan repliği yazmışlar 😱 inşallah sonu kendini afrodit sanan serhat gibi dalga, konusu olmaz @Angelicaİnternetten yayınlanan özet sahneleri izledim ama bence son zamanlarda izlediğim en iyi Yalı Çapkını bölümüydü diyebilirim. O kadar çok ṣey 1 bölümde ortaya çıktı ve oldu ki, senarist buradan nasıl toparlar bilemem.
O ateşte sen yanarsın inş.Suna ya Hürrem sultan repliği yazmışlar 😱 inşallah sonu kendini afrodit sanan serhat gibi dalga, konusu olmaz @Angelica