yooo aksine her günün rezaletEvet çünkü hayatımda hiç rezalet yok.![]()
yooo aksine her günün rezaletEvet çünkü hayatımda hiç rezalet yok.![]()
Kendinle karıştırma beni.yooo aksine her günün rezaletdaha geçen gün @mrt-06 bu edebi düşük serhat abim forumdaşı kandırdı mal varlığına çöktü diye dava açtı
![]()
pompi reyiz senden ilham alıyor bence her bölüm patlayan bombaların hızı senin koca değiştirme hızın gibiKendinle karıştırma beni.Bu saçma senaryoların pompyninkilerden bile daha manasız duruyor.
![]()
O bombaları kafanda patlatıyorum her gün yine de iflah olmuyorsun arsız şey.pompi reyiz senden ilham alıyor bence her bölüm patlayan bombaların hızı senin koca değiştirme hızın gibi![]()
sana 14. zevcini bulma zamanı gelmiş bu defa afrikadan bir kabile şefi bulup seni yurtdışına postlamalı geri dönemezsin deO bombaları kafanda patlatıyorum her gün yine de iflah olmuyorsun arsız şey.![]()
Ay ben seni öyle postalarım ki hayatında öyle postalanma göremezsin bir daha.sana 14. zevcini bulma zamanı gelmiş bu defa afrikadan bir kabile şefi bulup seni yurtdışına postlamalı geri dönemezsin de![]()
Bu aileye gelin olmalıydım...Tam senlik![]()
Bu aileye gelin olmalıydım...
Var bi niyetimiz.Gelin ve metres aynı anda olurdun bu 5i ile![]()
Şüpheniz olmasın.Yeni ifakat bulundu @xemrexxx![]()
Sen rahat ol bana bir şey olmaz.İfakat gibi sonun olmasında![]()
Sen rahat ol bana bir şey olmaz.![]()
Ben kimselere benzemem.O da kendinden emindi ama fiṣleyecekler![]()
Ben kimselere benzemem.![]()
Suna ya Hürrem sultan repliği yazmışlar 😱 inşallah sonu kendini afrodit sanan serhat gibi dalga, konusu olmazİnternetten yayınlanan özet sahneleri izledim ama bence son zamanlarda izlediğim en iyi Yalı Çapkını bölümüydü diyebilirim. O kadar çok ṣey 1 bölümde ortaya çıktı ve oldu ki, senarist buradan nasıl toparlar bilemem.![]()
O ateşte sen yanarsın inş.Suna ya Hürrem sultan repliği yazmışlar 😱 inşallah sonu kendini afrodit sanan serhat gibi dalga, konusu olmaz@Angelica