ceza alma daBende bir konu açayım diyorum bir cıvır ne diyorsun?
ceza alma daBende bir konu açayım diyorum bir cıvır ne diyorsun?
Bak orasını bilemiyorum ön gösterim olarak sana atayım istersen.ceza alma da
@Yakamoz-Asi ye at tansiyonu çıkar belkiBak orasını bilemiyorum ön gösterim olarak sana atayım isterse.
Olur.@Yakamoz-Asi ye at tansiyonu çıkar belki
Allah hayırlı geçimler versin.ekrana bakmaktan şaşı olur @serhatt
Tam fotoğrafı kaydetmiştim buraya atacaktım. Üçünün yan yana olması değil de en çok Berk dikkatimi çekti.Gece gördüğüm rüyaların alaka seviyesi. @xemrexxx @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @offensive
Ekli dosyayı görüntüle 123966
Kıvanç, Berk . Burak 🤢🤮🤮Gece gördüğüm rüyaların alaka seviyesi. @xemrexxx @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @offensive
Niye dikkatini çekti?Tam fotoğrafı kaydetmiştim buraya atacaktım. Üçünün yan yana olması değil de en çok Berk dikkatimi çekti.
Saçmalama istersen.Kıvanç, Berk . Burak 🤢🤮🤮
Önü, çok açık.Niye dikkatini çekti?
Niye o kadar açık acaba?Önü, çok açık.
Bu rüyada alaka araman nasıl bir şuursuzluk 'Gece gördüğüm rüyaların alaka seviyesi. @xemrexxx @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @offensive
Nasıl yani?Bu rüyada alaka araman nasıl bir şuursuzluk '
Heyatım direkt olaya girerdin alakaya falan bakmazdınNasıl yani?
Böylesi taşlarla aksi düşünülemez ki haksız mıyım?Heyatım direkt olaya girerdin alakaya falan bakmazdın
Bende düştüm.Emre, içine düşsün diye. @xemrexxx sen değilsin.Ozan olan.
Sen zaten dalgıç takımınla beraber dalış yapıyorsun. @xemrexxxBöylesi taşlarla aksi düşünülemez ki haksız mıyım?
------
Bende düştüm.
Always.Sen zaten dalgıç takımınla beraber dalış yapıyorsun. @xemrexxx
Ya da direkt "gece gördüğün rüya" desek daha doğru olurGece gördüğüm rüyaların alaka seviyesi. @xemrexxx @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @batuhankaralar @offensive
Bu kadar parlak rüyalar görecek şans bende nerdeeee.Ya da direkt "gece gördüğün rüya" desek daha doğru olur