Evet kesinlikle.Valla aynen öyle maşAllahı var Kıvançın
Evet kesinlikle.Valla aynen öyle maşAllahı var Kıvançın
Emin misin inş öyledir yoksa adamın başına ne geldi kim bilirBenim nazarım parlaklara değil sadece ecünnülere değer.
Öyle hiç şüphen olmasın.Emin misin inş öyledir yoksa adamın başına ne geldi kim bilir
Evet kesinlikle.
8 senedir nasıl uplatmadın be bu konuyu? 😱Yıllanmış şarap gibi adam, yıllar geçiyor ama ondan hiçbir şey alıp götürmüyor.
@xemrexxx @Alos @eskici @Araf @Angelica @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @denizz19 @Gerekli24 @EmreCan @Yakamoz-Asi @Yiğitt @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Hazem
Ekli dosyayı görüntüle 109902
Ekli dosyayı görüntüle 109903
İnan ki bende çok şaşkınım, anlayamıyorum...8 senedir nasıl uplatmadın be bu konuyu? 😱
Hadi bundan sonrası içim hatırlarsın artık.İnan ki bende çok şaşkınım, anlayamıyorum...
Tetikteyim, hiçbir new postunu kaçırmam artık.Hadi bundan sonrası içim hatırlarsın artık.
Hey maşallah, fanları böyle çalışmaz.Tetikteyim, hiçbir new postunu kaçırmam artık.
Benimki sanat sevgisinden.Hey maşallah, fanları böyle çalışmaz.
Tabii bilmez miyiz, erkek sanatçılarımız da maşallah kadınlardan kat be kat daha başarılı.Benimki sanat sevgisinden.
Artık bilemem nazarın adama neler yaparÖyle hiç şüphen olmasın.
Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.Tabii bilmez miyiz, erkek sanatçılarımız da maşallah kadınlardan kat be kat daha başarılı.
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.Artık bilemem nazarın adama neler yapar
Herkes haddini bilecek!Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.
------
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.
Of course.Herkes haddini bilecek!
Onu söyleyen kişi de asla kadın oyuncuları daha fazla sevmez.Ağzına sağlık ne güzel doğruları diyorsun öyle.
------
Bu yüzden herkes ayağını denk alsın.
Sevdiklerim var ama sevilecek yanları yok diğer kadınların yani sevmediklerimin.Onu söyleyen kişi de asla kadın oyuncuları daha fazla sevmez.
Unuttuğun birşey var nadir bende çok tehlikeli bir adamımOf course.
Vız gelir.Unuttuğun birşey var nadir bende çok tehlikeli bir adamım
Yok yok kendimden bahsediyorum.Sevdiklerim var ama sevilecek yanları yok diğer kadınların yani sevmediklerimin.