'Gaddar'ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
73,020
Reaksiyon puanı
58,168
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sumeyyeaydogan__369196572_791911832739443_635752867003386818_n.jpg


FOX'un Aralık ayından itibaren cuma akşamları izleyici ile buluşturacağı 'Gaddar'ın kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Sinan Öztürk'ün oturacağı ve senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizide Çağatay Ulusoy'a güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan eşlik edecek.

Son olarak 'Dönence'de yer alan Aydoğan, Levent'in askerdeyken güzellik yarışmasına katılan sevgilisi Aydan karakterine hayat verecek.

Gaddar, yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
iki oyuncunu menajeri aynı . bunları aynı dizide partner yapayım demiş. cast uyumsuz -fox faktörü vb bu dizi için umutlanmamak lazım.
 
  • Beğendim
Reactions: cookies
Kesinlikle güzel bir oyuncu ama bu kadar arka arkaya işlerde yer almasına gerek yok. Duy Beni bitti, Taçsız Prenses’e geçti, sonra Dönence şimdi de bu proje.

Çağatay’la yakışır hatta Sümeyye’yi herkes Serenay’a benzetiyordu güzel bir uyum da olabilir ama maalesef arka arkaya başrol oynayıp tutunamayan bir isim. Biraz yüzünü dinlendirse iyi olur.
 
Bulduğu her projeye atlayangillerin yeni üyesi. :A Çağatay'ın yanına niye bu kız diye isyan eden çok olmuş (ben kendisine nötrüm) ama senaryo iyi olduktan sonra çift de izleyiciler geçer.
 
  • Güldürdün
Reactions: cookies
Kendisine ilk kez Dönence de denk gelmiştim. Ardından Magarsus'ta İzledim ve oyunculuğunu beğendim. Kendi jenarasyonundaki bir çok isimden daha iyi en azından. Doğru bi tercih olmuş.