Kim emir vermis belli oldu RTürkün bile üstünün üstü Rtürk baskani seçilir seçilmez iptaller geldi @DosiYo tam aksine, sizinkiler zirveyi vereceğini bildikleri için en azından bölümümüzü harcamayalım deyip yayınlamamıştır
Öyle bir fragman ile izleyici kaybı olmazdı.
Beni her hafta haşat ediyorlar yardıma yetiş diyosun yani, ikinizi birden yerizzzzSenin gibi böyle acik sözlü dogru tarafta olan yorumculari her cuma aksami ve cumartesi sabahlari bu yorum konusuna bekliyorum
Irlandada 11 ay yasayinca yazilisi unutuyorRTÜK*
Açılımı;
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu.
Rtük acimaz gibiBeni her hafta haşat ediyorlar yardıma yetiş diyosun yani, ikinizi birden yerizzzz
Emir büyük yerdenYas bahanesiyle Arka Sokaklar yayınlamayan Kanal D sabah Magazin D yayınlıyordu, bu nasıl çelişki ?
Show TV'de ise Cumartesi Sürprizi yerine Kızılcık Şerbeti koymuş, hem akşam yayın yaparak hem magazin koymarak mesajını vermiş resmen
Diziler parali olabilirYalı Çapkını milli yas ayağına açık ara hezimete uğrayacağı bölümü yayınlamaktan kaçınıp zaman kazanmaya çalışarak rezil olurken Kızılcık Şerbeti normal şartlarda yapacağı şovun üstüne birazını daha koyarak cumanın sefiri olduğunu göstermiş. Show TV'ye bu dik duruşu için teşekkür ediyor ve karşı tarafın fanlarına bol kudurmalar diliyorum.
Dua edin haftalik 52000 tl ödemiyelimKızılcık Şerbeti'nin hamlesi çok güzel işe yaramış, bu bölümle Pelin'in karşısında aşırı yükseliş gösteremeyebilirdi ama hem bu bölümle Total zirvesini gördü hem de daha ilk fragmana bakarsak YÇ'nin hamlesinden çok etkilenmeyeceği ortada. Kıvılcım'ın Fatih'e karşı tutumu da numara çıkarsa YÇ fanlarına geçmişler olsun.
Hoşgeldin.Napiyosun?Kızılcık Şerbeti'nin hamlesi çok güzel işe yaramış, bu bölümle Pelin'in karşısında aşırı yükseliş gösteremeyebilirdi ama hem bu bölümle Total zirvesini gördü hem de daha ilk fragmana bakarsak YÇ'nin hamlesinden çok etkilenmeyeceği ortada. Kıvılcım'ın Fatih'e karşı tutumu da numara çıkarsa YÇ fanlarına geçmişler olsun.
Beni her hafta haşat ediyorlar yardıma yetiş diyosun yani, ikinizi birden yerizzzz
52000 tl ödermisin haftalik bir dizi içinKim, sen mi? Güldürme beni
Teyzenin hiç hali yok valla hiç uğraşamaz 😂@Angelica teyzem iyilik meleği modundan çıkmaya hazırlanıyor yorumları görünce nükhet gibi salon kadını çizgisinden kayacak
sanada fatih ve pelin ve annesi gelecek @Angelica dizimdeTeyzenin hiç hali yok valla hiç uğraşamaz 😂