- Reaksiyon puanı
- 113,529
- Puanı
- 1,060
Bi en az 500 adım atarım dahaYani ṣurada 29 adım kalmıṣ yazık günah
Bi en az 500 adım atarım dahaYani ṣurada 29 adım kalmıṣ yazık günah
11111 yapıpta paylaşabilirdim ama baron’a nisbet olmasın
Ekli dosyayı görüntüle 123164
Yani ṣurada 29 adım kalmıṣ yazık günah
Zey, İsveç maratonuna hazırlanıyor.Bi en az 500 adım atarım daha
Kaç gündür 10 bin altına düşmüyor. Ölüyorum yorgunluktan. Akşamları dizi bile izlemeye halim kalmıyor birikiyor artık dizilerZey, İsveç maratonuna hazırlanıyor.
Dinlen biraz tabanların şişecek.Kaç gündür 10 bin altına düşmüyor. Ölüyorum yorgunluktan. Akşamları dizi bile izlemeye halim kalmıyor birikiyor artık diziler
Şimdiden 6 bin yapmışım ve bugün aşırı yoğun olacağım günün ilerleyen saatlerinde
Adım atarken sayaça bakıyor musun ?Dün o 7 adımı atmasaydım iyi olurdu
Ekli dosyayı görüntüle 123480
Adım atarken sayaça bakıyor musun ?
Düz sayılar mı, küsüratlı sayılar mı?Ben arada sayaca göre ek adim atiyorum bazi sayilara ulasabilmek icin
Düz sayılar mı, küsüratlı sayılar mı?
Rekorun var mı?Düz sayilar tabi ki 5000 10000
Adım attığında o anı anlık göstermiyor ama, bi 10-15 dakika öncesini gösteriyor genelde. İstediğim adıma ulaşma şansım yok bundan dolayı. Her adım attıığımda tek tek görebilseydim paranoyak olurdum herhalde sürekli bakmak zorunda kalırdım şimdi bile günde en az 10 kere bakıyorumdur o ayrı hedeflediğim bir limit var, ona ulaşamadığımı görünce evin içinde çok dolanıp amacıma ulaşıyorum sjjsjsj şu çemberleri kapatmak içinAdım atarken sayaça bakıyor musun ?
hedeflediğim bir limit var, ona ulaşamadığımı görünce evin içinde çok dolanıp amacıma ulaşıyorum sjjsjsj şu çemberleri kapatmak için
Rekorun var mı?