Şimdiden edeyim. A………..Kuz serhat bacım artık edepli olduğunu ve bnm algı yaptığımı söylüyorsun o zaman şu zengin, genç ibo oğlana birkaç kötü söz, beddua edersin haftaya takipçisi olacağım
Şimdiden edeyim. A………..Kuz serhat bacım artık edepli olduğunu ve bnm algı yaptığımı söylüyorsun o zaman şu zengin, genç ibo oğlana birkaç kötü söz, beddua edersin haftaya takipçisi olacağım
Helal olsun bizden bu hediye paketini kazandın münasip yerlerinde kullan @Angelica @Dosi @Alos @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @batuhankaralar @offensiveŞimdiden edeyim. A………..
Uyarlama olduğunu GB'nin kendisi söyledi ama sen bilirsin ablaİstediğinizi düşünün batuhan yalı çapkını gerçek bir hikaye
Ben hacı yağından devam.Helal olsun bizden bu hediye paketini kazandın münasip yerlerinde kullan @Angelica @Dosi @Alos @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @cookies @batuhankaralar @offensive
Uyarlama olduğunu GB'nin kendisi söyledi ama sen bilirsin abla
Utc de izledin işte çatlak boşanma avukatını git kendin oynaHudutsuz Sevda acilen final yapabilir mi bir şey denememiz lazım. @xemrexxx @offensive @ozmoturk @Dosi @mrt-06 @batuhankaralar
Orada var diye başka dizide olamaz mı cins cins konuşma yine.Utc de izledin işte çatlak boşanma avukatını git kendin oyna
Pembe Hanım'ın bir bedduasına bakar bunun yıkılmasıHudutsuz Sevda acilen final yapabilir mi bir şey denememiz lazım. @xemrexxx @offensive @ozmoturk @Dosi @mrt-06 @batuhankaralar
Oğlu ölünce kafayı kırmış diye yorumladım avukat olmaz bundanHudutsuz Sevda acilen final yapabilir mi bir şey denememiz lazım. @xemrexxx @offensive @ozmoturk @Dosi @mrt-06 @batuhankaralar
O reytinglerle fox devam ettirmez daha fazla zaten.2 reyting fox için erken final demekHudutsuz Sevda acilen final yapabilir mi bir şey denememiz lazım. @xemrexxx @offensive @ozmoturk @Dosi @mrt-06 @batuhankaralar
Ben hacı yağından devam.
Orada var diye başka dizide olamaz mı cins cins konuşma yine.
Pembe Hanım'ın bir bedduasına bakar bunun yıkılması
Oğlu ölünce kafayı kırmış diye yorumladım avukat olmaz bundan
@batuhankaralar @Emre Ozansoy @xemrexxx spoi getirdim sizee Nilay doğumdan sonra açılabilirim demiş 🤣
55 yaşına gelince serhat ve anıları @Alos @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Dosi @ZeynoO reytinglerle fox devam ettirmez daha fazla zaten.2 reyting fox için erken final demek
Neyse ki böyle bir kirli geçmişim yok olanlar düşünsün.
Bunun aksini gösteren 5000 tane mesajım var be ufak at😱Neyse ki böyle bir kirli geçmişim yok olanlar düşünsün.
Asparagaz hepsi.Bunun aksini gösteren 5000 tane mesajım var be ufak at😱
Zorla mı yazdırdılarAsparagaz hepsi.
Hepsi palevera.Zorla mı yazdırdılar
Ayrıca kocişkolarının mesajları da var bir o kadar
Kuz 80 lik @Forumdash niye iftira atsınHepsi palevera.