Nilay’ın bu hafta bizi eğlendiren mevzusu 👇Fatih küfür rekoru kırıyor sosyal medyada
@serhatt artık edepli bir avrat olduğunu iddia ettiği için yabancı bir erkeği de savunamaz, ortada kaldı oğlan
Nilay’ın bu hafta bizi eğlendiren mevzusu 👇Fatih küfür rekoru kırıyor sosyal medyada
@serhatt artık edepli bir avrat olduğunu iddia ettiği için yabancı bir erkeği de savunamaz, ortada kaldı oğlan
Sönmez mommy pink'e karşı şu modu açtı
Haklıysa savunurum always.Fatih küfür rekoru kırıyor sosyal medyada
Nilay’ın bu hafta bizi eğlendiren mevzusu 👇
Ekli dosyayı görüntüle 123402
bana malzeme çıkar o zaman sen bilirsinHaklıysa savunurum always.
@offensive Kıvılcım ,Fenerbahçe’den bahsederken.
Senin boş laflarına herkeslerin karnı tok artıkın.bana malzeme çıkar o zaman sen bilirsin
Eee hani bnm algılarım yüzünden seni yanlış tanıyorlardı noldu bu ne yaman çelişkiSenin boş laflarına herkeslerin karnı tok artıkın.
Teyzoş bunu cephaneliğine kaydet öğlen kullanırsınNasıldı bölüm izleyen bana anlatsın ya yüklenince hemen bakacam ama siz yinede diyin
"ARTIK" tok diyorum iyi oku.Eee hani bnm algılarım yüzünden seni yanlış tanıyorlardı noldu bu ne yaman çelişki
İstediğinizi düşünün batuhan yalı çapkını gerçek bir hikayeBizim dizimizde bazıları gibi yalancıktan "Gerçek bir hayat hikayesi" denilmiyor, örneği aşağıda
İnlerine girmişsin helal olsun teyzoş saldır yok et hepsiniİstediğinizi düşünün batuhan yalı çapkını gerçek bir hikaye
Kuz serhat bacım artık edepli olduğunu ve bnm algı yaptığımı söylüyorsun o zaman şu zengin, genç ibo oğlana birkaç kötü söz, beddua edersin haftaya takipçisi olacağım"ARTIK" tok diyorum iyi oku.
İstediğinizi düşünün batuhan yalı çapkını gerçek bir hikaye