Obezite kapıya dayanmadı inşallah. @xemrexxxGerçekten 100 kilomusun tontişşş seni
Obezite kapıya dayanmadı inşallah. @xemrexxxGerçekten 100 kilomusun tontişşş seni
Sen öyle san.Kemik torbası sevmem ki ben niye çatliyim
Senin yine ateşin çıkmış, itfaiyeyi aradım seni söndürsünler diye geliyiler @Alos @Angelica @Zeyno @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre OzansoySen öyle san.
Yeter la yeter kadın at artık.Sen çin yine ateşin çıkmış, itfaiyeyi aradım seni söndürsünler diye geliyiler @Alos @Angelica @Zeyno @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy
Yetmez bunlar.Sen çin yine ateşin çıkmış, itfaiyeyi aradım seni söndürsünler diye geliyiler @Alos @Angelica @Zeyno @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy
Yeter la yeter kadın at artık.
Dinen 4 hakkın var işte 4 erkek yeterYetmez bunlar.
14 isterim. .ssDinen 4 hakkın var işte 4 erkek yeter
7 kocalı hürmüzü geçtin be kötü şöhrette14 isterim. .ss
14 az 44 olsun o14 isterim. .ss
Bana 1 adet lazım.Dinen 4 hakkın var işte 4 erkek yeter
Sanane bundan.7 kocalı hürmüzü geçtin be kötü şöhrette
Foruma kötü örnek ouyonSanane bundan.
Senden ala kötü örn. mi var ayol. .AForuma kötü örnek ouyon
Ayol maskeliyle yalının bahçesinde işi üstünde yakalanan sensin be ben ne kötü örnek olucamSenden ala kötü örn. mi var ayol. .A
İftiraların da sende bat artıkın.Ayol maskeliyle yalının bahçesinde işi üstünde yakalanan sensin be ben ne kötü örnek olucam
Aaaa Rahmetsiz kocan @Forumdash Faruk A inme inmişti oracıkta ayol herkes biliyorİftiraların da sende bat artıkın.
Keşke sana da inse de kurtulsak ayol. .ssAaaa Rahmetsiz kocan @Forumdash Faruk A inme inmişti oracıkta ayol herkes biliyor
Keşke sana da inse de kurtulsak ayol. .ss