Durup dururken erekte olan oğlan değil mi bu 'Bir tane de kadın at yahu…
Durup dururken erekte olan oğlan değil mi bu 'Bir tane de kadın at yahu…
Erekte ne demek ? Ceza yememek için kelimeyi mi kısalttın ?Durup dururken erekte olan oğlan değil mi bu '
Ayol 2-3 sene öncesine kadar ben 5 bin yazıyordum bu bir başarı değil ki.Bak da kudur @serhatt mesaj böyle yazılır
5 bin 5 bin yazsan her ay 150 bin olman lazım en az gayet de başarı kaç kişi binlerce mesaj yazmış şimdi ayın 1.si 1000 ü bulmuyorAyol 2-3 sene öncesine kadar ben 5 bin yazıyordum bu bir başarı değil ki.
Birkaç ay yazdım ben senden seneler sonra gelip ilk 3'e girdim asıl başarı budur bu katılıkta.5 bin 5 bin yazsan her ay 150 bin olman lazım en az gayet de başarı kaç kişi binlerce mesaj yazmış şimdi ayın 1.si 1000 ü bulmuyor
İlk 3 te değilsin ki 😱Birkaç ay yazdım ben senden seneler sonra gelip ilk 3'e girdim asıl başarı budur bu katılıkta.
Deniz gelince 4'e inmişim o yokken 3teydim.İlk 3 te değilsin ki 😱
Denizle inişli çıkışlı bir ilişkin olmasının cezası işteDeniz gelince 4'e inmişim o yokken 3teydim.
Ölü konuyu neden hortlatıyorsun ?Denizle inişli çıkışlı bir ilişkin olmasının cezası işte
Çatla sende.Denizle inişli çıkışlı bir ilişkin olmasının cezası işte
Kemik torbası sevmem ki ben niye çatliyimÇatla sende.
Gayet fit görünüyor. Sana göre değil demek ki.Kompresör gibi ezersinKemik torbası sevmem ki ben niye çatliyim
O zaten cezasını buldu. Bunda es geçelimÖlü konuyu neden hortlatıyorsun ?
@Dosi tutanak tutacak hakkında işlem yapılacak.
Aynı iltiması bana da isterim.O zaten cezasını buldu. Bunda es geçelim
Nasıl bir macun ki birimiz 50 diğerimiz 100 kiloAynı iltiması bana da isterim.
------
Ekli dosyayı görüntüle 123332
@xemrexxx ve @serhatt formunu bu macun sayesinde koruyor.
@Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi
Sen dozu fazla kaçıyorsun.Nasıl bir macun ki birimiz 50 diğerimiz 100 kilo
Nasıl bir macun ki birimiz 50 diğerimiz 100 kilo