Tatildeyim hiç bir ṣey yapmayacağım.
Ne zaman tatile çıktın? Ben çalışıyorsun sanıyordum (Zaman olarak bahsetmedim)Tatildeyim hiç bir ṣey yapmayacağım.
Tatildeyim hiç bir ṣey yapmayacağım.
D media nin elindeyken böyle senaryo yazmakNe zaman tatile çıktın? Ben çalışıyorsun sanıyordum (Zaman olarak bahsetmedim)
CumaNe zaman tatile çıktın? Ben çalışıyorsun sanıyordum (Zaman olarak bahsetmedim)
Hayır uçaktaydımDiziyi izleyebildinmi muhteşemdi bölüm yaa
Hoşgeldiniz. Şöyle bir profilinize baktımda genelde selam verip kaçmışsınız 😅 yine öyledir kesinSelamlar bir uğrayım dedim, özlemişim. Kadayıf olmuşuz artık.
Nöbetten çıktım yeni uyandım, bir daha yatıp sabah tekrar uğrarımHoşgeldiniz. Şöyle bir profilinize baktımda genelde selam verip kaçmışsınız 😅 yine öyledir kesin
Avatarı attığına göre ikna oldumNöbetten çıktım yeni uyandım, bir daha yatıp sabah tekrar uğrarım
TeşekkürlerAvatarı attığına göre ikna oldum
O zaman doktorsınuz kullanıcı adınızdan anlaşıldığına göre. Allah kolaylık versin. Kutsal önemli bir meslek.
Mosi böyle bir kullanıcı mı vardı ?Avatarı attığına göre ikna oldum
O zaman doktorsunuz kullanıcı adınızdan anlaşıldığına göre. Allah kolaylık versin. Kutsal önemli bir meslek.
Kendisinin kullanıcı adını eski mesajlarda görüyordum. O zamanlar galiba öğrenciymiş.Mosi böyle bir kullanıcı mı vardı ?
Aynı isimli kullanıcı varsa sonuna numara eklesinler veya uzmanlık alanını kısaltma olarak yazabilirler. Örneğin operatör doktor vb pratisyen hekimKendisinin kullanıcı adını eski mesajlarda görüyordum. O zamanlar galiba öğrenciymiş.
Forumumuzda bir çok doktor var ama kullanıcı olarak bi de @DR var ama o da yaz öncesi kayıplara karışmış
Yok be aynı sayılmaz.Aynı isimli kullanıcı varsa sonuna numara eklesinler veya uzmanlık alanını kısaltma olarak yazabilirler. Örneğin operatör doktor vb pratisyen hekim
İyi geceler bir ara konuşalım ama.Yok be aynı sayılmaz.
Neyse bizim saat 12 olmadan uyuyayım ben. İyi geceler
Bir tane de kadın at yahu…
Seni mi kıracağım.Bir tane de kadın at yahu…