ATV deki dizideyken burun kıvırıyor dun 😱Uydurma be nerede beğenmiyordum? 😱
ATV deki dizideyken burun kıvırıyor dun 😱Uydurma be nerede beğenmiyordum? 😱
Senin beynin sulanmış. Alev Alev'den beri radarımda.ATV deki dizideyken burun kıvırıyor dun 😱
Radarında sorun var bir sanayiye götür de trt deki genç parlak başrol baksın @Emre OzansoySenin beynin sulanmış. Alev Alev'den beri radarımda.
Hahahahahah olabilir mantıklı hareket sorun yok ama iyi bahane oğlanı görmek için.Radarında sorun var bir sanayiye götür de trt deki genç parlak başrol baksın @Emre Ozansoy
Canımsın bende seni özledim.Sadakatsiz’den beri.Tabikide.
Gideli o kadar fazla olmamıştır ya.Canımsın bende seni özledim.Sadakatsiz’den beri.
🤩
Daha da fazla. Sanki müebbet yemiş gibi.Gideli o kadar fazla olmamıştır ya.
Geçen yaz gittim diye hatırlıyorum, Sadakatsiz biteli 2 yıl olmuyor mu?Daha da fazla. Sanki müebbet yemiş gibi.
Belki bendeki etkisi büyük oldu. Ne bilcen ?Geçen yaz gittim diye hatırlıyorum, Sadakatsiz biteli 2 yıl olmuyor mu?
Tabi orasını bilemeyeceğim. O etkiyle zaman geçmek bilmemiş de olabilir.Belki bendeki etkisi büyük oldu. Ne bilcen ?
Gel de sen bana sor Cavidancığım.Tabi orasını bilemeyeceğim. O etkiyle zaman geçmek bilmemiş de olabilir.
Ah Gönülcüğüm tahmin edemedim.Gel de sen bana sor Cavidancığım.
Haluk’un eşi nerde ? @Emre OzansoyAh Gönülcüğüm tahmin edemedim.
Asya'nın şerrinden kurtulamamışlar...Haluk’un eşi nerde ? @Emre Ozansoy
Eyşan’ım affetmez…Asya'nın şerrinden kurtulamamışlar...
Ah 2. sezonu değerlendirebilseler daha neler izlerdik.Eyşan’ım affetmez…
Daha sadece son maça niyetlenip açtım ve durum ortada@Dosi , Filenin Sultanlarını seyredecek msn? (Her zamanki totemini yaptı.Tv yi açık bırakıp işlere daldı)
Arka Sokaklara baktınmıDaha sadece son maça niyetlenip açtım ve durum ortada
Saati güzel, evdekiler TV’den lig maçlarını açacaklar ama bende odama çekilip minik ekranlardan izlerim. Yarına iş günü olduğu için misafirlik derdimiz yok
Beinsports üyeliğiniz mi var ?Daha sadece son maça niyetlenip açtım ve durum ortada
Saati güzel, evdekiler TV’den lig maçlarını açacaklar ama bende odama çekilip minik ekranlardan izlerim. Yarına iş günü olduğu için misafirlik derdimiz yok