Aayyyy kes be bayat ekmek suratlıPoğaça surat her yerde düşmüş
Ömer de öyle, "3 reyting dizisi" olmuş artık...
Aayyyy kes be bayat ekmek suratlıPoğaça surat her yerde düşmüş
Ömer de öyle, "3 reyting dizisi" olmuş artık...
Hayırlı kandiller! Futbol maçlarını seyrediyor musunuz ?Fenerli olduğunuzu biliyorum da.Masterchef'e şampiyonlar katıldı baya olaylıydı bi de maç varmış süper lig
esra ezmeci, söylemezsem olmaz nasıl gidiyorDidem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
Total: 1.99 reyting - 12.78 share (17)
AB: 0.79 reyting - 6.51 share (31)
ABC1: 1.63 reyting - 10.88 share (22)
Total ve ABC1'de Müge Anlı ile Esra Erol'dan sonra en çok izlenen gündüz kuşağı programı olmaya devam ediyor. İşledikleri konuları çözüme kavuşturursa izlenme oranları daha da artar, kanalın gündüz kuşağını iyi sırtlıyor.
Esra Ezmeci ile Yeni Baştanesra ezmeci, söylemezsem olmaz nasıl gidiyor
Demli çay içemiyorumHmm karışık yap ince belli bir bardakta demli çay çift şekerli.
Midene mi dokunuyor?Demli çay içemiyorum
resmen facia...Esra Ezmeci ile Yeni Baştan
Total: 0.19 reyting - 1.49 share (190)
AB: 0.05 reyting - 0.49 share (347)
ABC1: 0.17 reyting - 1.47 reyting (210)
Söylemezsem Olmaz
Total: 0.08 reyting - 0.91 share (343)
AB: 0.05 reyting - 0.72 share (348)
ABC1: 0.12 reyting - 1.33 share (278)
Midene mi dokunuyor?
Hayırlı kandiller 🙏🏻Hayırlı kandiller! Futbol maçlarını seyrediyor musunuz ?Fenerli olduğunuzu biliyorum da.
Moraller bozuldu mu cnm ya noldu öyle, hele cumayı bekle sen daha durrrrr çok bozulacaksın çokAayyyy kes be bayat ekmek suratlı
Öyleyse maç esnasında buradan kritik ederiz.Hayırlı kandiller 🙏🏻
Evet Fenerliyim ve seyrediyorum, diğer takımları düzenli her maçlarını seyretmem ama Fenerimizin her maçını seyrederim 💪🏻👍🏻
------
Moraller bozuldu mu cnm ya noldu öyle, hele cumayı bekle sen daha durrrrr çok bozulacaksın çok
Telefona bakabilirsem yetişirim sohbetlere inşallahÖyleyse maç esnasında buradan kritik ederiz.
Normal yollarla izliyorsunuz ? Anormal yollarla mı?Telefona bakabilirsem yetişirim sohbetlere inşallah
Birbirimize sen diye hitap edersek çok memnun olurum ve rahat hissederim 🙏Normal yollarla izliyorsunuz ? Anormal yollarla mı?
Nasıl istersen. Bende aynı yollardan sen uygulama yoluyla mı yoksa site üzerinden mi?Birbirimize sen diye hitap edersek çok memnun olurum ve rahat hissederim 🙏
Anormal 🤐🤐🤐🤐
Televizyona bir apk uygulaması kurdum stick'eNasıl istersen. Bende aynı yollardan sen uygulama yoluyla mı yoksa site üzerinden mi?
Bunun gibi birşey mi?Televizyona bir apk uygulaması kurdum stick'e