Seni yok eder inş.Kızılcakcık taki Ünal ailesini yok edecek karakter de gelmiş![]()
@Alos @offensive @mrt-06 @ozmoturk @Özgür
Seni yok eder inş.Kızılcakcık taki Ünal ailesini yok edecek karakter de gelmiş![]()
Kızılcakcık taki Ünal ailesini yok edecek karakter de gelmiş![]()
Bir yükseldin sanki oğlanaKaya dan beklemediğim hareketler
Oğlum olur ancaBir yükseldin sanki oğlana![]()
Torun diyeydinOğlum olur anca![]()
Ne korkutmuşuz beeee. Hemen bize özenmişler.Kızılcakcık taki Ünal ailesini yok edecek karakter de gelmiş![]()
Ne korkutmuşuz beeee. Hemen bize özenmişler.![]()
Bu daha çok deva partili muhafazakar gibi, kızılcıktakiler malum partiNe korkutmuşuz beeee. Hemen bize özenmişler.![]()
Yoo size özenmedik ki Feritlerin ramazan sahneleri oldu görmemişsin sen![]()
Deva daha tehlikeli geçen hafta gördük.. O çocuğun babası mı ne devalıymış..Bu daha çok deva partili muhafazakar gibi, kızılcıktakiler malum parti![]()
Deva daha tehlikeli geçen hafta gördük.. O çocuğun babası mı ne devalıymış..![]()
Yok gııı o anlamda değil yani bunlar batılı muhafazakarDeva daha tehlikeli geçen hafta gördük.. O çocuğun babası mı ne devalıymış..![]()
Siyasete giremeyeceğim yönetici olduğum için ama googleye bakmanı öneririm ablam.Hangi çocuğun babası atatürk konusundaki çocuğunmu hadi cnmm 😱
Heeee tamam tamam anladım.Yok gııı o anlamda değil yani bunlar batılı muhafazakar
Kızılcık ta misal Pink panter, hanımefendinin davetkerine gidiyordur külliyeye![]()
Siyasete giremeyeceğim yönetici olduğum için ama googleye bakmanı öneririm ablam.
Heeee tamam tamam anladım.![]()
Seni yok eder inş.![]()
Kaya dan beklemediğim hareketler
Diziyi izlerken sizNe korkutmuşuz beeee. Hemen bize özenmişler.![]()
Ben bunları donumda sallarım yaptıklarımla.
Arada. Yıka donunu onu bunu sallamaktan kokmuşBen bunları donumda sallarım yaptıklarımla.![]()
Ben bi giydiğim donu bir daha giymediğim için sen kendi donlarına odaklan.Arada. Yıka donunu onu bunu sallamaktan kokmuş![]()
Aynı donu hem @Forumdash hem @eskici hem @Maskeli Fedai görmüş üstünde, artık nerede görmüşler Allah bilirBen bi giydiğim donu bir daha giymediğim için sen kendi donlarına odaklan.![]()